S. Malinauskas apie patiriamą teisinį spaudimą: nenusileisiu

  • Teksto dydis:

Skirmantas Malinauskas supranta, kad tai, kuo užsiima, draugysčių megzti tikrai nepadeda. Vaizdo tinklalaidę kuriantis vyras nevengia joje kritikuoti aukštas pareigas užimančių, galingų žmonių. Anot S. Malinausko, kiekvienas jo sukurtas epizodas jam dovanoja po naują priešą. Visgi nusileisti jis neketina.

Apie tai, kad S. Malinausko žodžiai skamba garsiai, liudija ir jo minami teismų slenksčiai. Viena garsiausiai nuskambėjusių bylų, kurioje jis buvo atsakovu, baigėsi ne jo naudai. Už padarytą neturtinę žalą S. Malinauskas buvo paduotas į teismą, kuriame ieškovas prašė 120 tūkst. eurų.

Tąkart S. Malinauskas sulaukė neigiamo teismo sprendimo. Tiesa, šešiaženklės sumos mokėti neteko – teismas skyrė kelių tūkstančių eurų dydžio baudą. S. Malinauskas tokius veiksmus laiko spaudimu ir savotišku bauginimu.

„Žinau, kad esu teisus. Tai – spaudimas tam, kad mane nutildytų, aš niekada nenusileisiu“, –  pasakojo tinklaraštininkas.

Anot jo, ieškovas siūlė įvairius kompromisus, kuriuos pasiekus, ieškinį prieš S. Malinauską būtų atsiėmęs.

„Sakiau, kad nejuokautų. Ieškinius jis gali atsiimti bet kada. Aš neatsitrauksiu“, – kalbėjo pašnekovas.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Jo nuomone, net pralaimėjus svarbų teismą, jis neatsitraukė. Žada kovoti toliau ir eiti visą Lietuvos teisinės sistemos leidžiamą kelią.

„Man buvo nedidelis šokas, kai pralaimėjau teismą. Buvo keista, kad tai įmanoma. Nepaisant to, sakiau, gerai – mokame pinigus, pereiname visą kelią. Žinosiu, kad teismai taip nutarė, giliai širdyje žinosiu, kad padariau viską – gyniau tai, kas mano akimis yra tiesa“, – sakė S. Malinauskas.

Apie tinklalaidės kūrimą ir priešpriešą galios demonstravimui S. Malinauskas pasakojo gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ per LNK. 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
kažkada spauda visas negeroves viešino bet dabar ji kaip ir valdžia nupirkta tu kas varto nelegalius pinigus

Gaila

Gaila portretas
Kad tokių drąsių žmonių yra labai mažai Va, ir komentaruose šaiposi ir išsidirbinėja. O paskui apsisukę spiegia - valdzia vagiaaaa, seimuūnai vagyyyys! Ar atkėlėte bent vienas cia besišaipantis savo sub inę nuo sofos ir ką nors padarėte , kad sučiupti vagį už rankos ar bent tą pastebėję pranešėte reikiamoms institucijoms? Esat š......ni prisitaikėliai! Tai bent užsičiaupkit ir nekritikuokit tai darančių !

matyt mikis 4 cm

matyt mikis 4 cm portretas
nelabai vyrukas su savisaugos instinktu draugaja.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių