Po pernykščių skundų dėl koncerto Vingio parke šiemet – pokyčiai, bet draudimų bus

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienį Vingio parke vykstančio festivalio „Jaunas kaip Vilnius“ metu, po pernykščių skundų, į koncertą bus leidžiama įsinešti vandens buteliukus, skelbia portalas „MadeinVilnius.lt“.

Portalo žiniomis, po praėjusių metų nusiskundimų apsauga, kuri atiminėjo vandens buteliukus, o svečiai negalėjo įsinešti savo gertuvių, šiemet organizatoriai netgi ragina atsinešti savo buteliukus, kad galėtų įsipilti vandens.

„Gertuves atsinešti ne tik, kad galima, bet ir raginame. Šventės teritorijoje bus įrengtos specialios mobilios vandens stotelės, kuriose festivalio svečiai galės pasipildyti vandens atsargas į savo gertuves, taip pat netoli Jaunimo scenos veiks vandens kokteilių baras“, – sako, „Go Vilnius” atstovė Donata Banaitytė.

Visgi atkreipiamas dėmesys, kad organizatoriai neleidžia įsinešti stiklinių buteliukų. Taip pat, renginio svečiai negalės turėti su savimi skėčių, vėliavų ir plakatų – viso to, kas gali trukdyti kitiems festivalio svečiams.

Negalima atsinešti ir stovyklavimo bei sulankstomų kėdžių bei, aišku, šaunamųjų ginklų ar pirotechnikos. Dviračius, riedlentes, paspirtukus reikės palikti prie įėjimo į renginio teritoriją.

Negalima turėti alkoholio, narkotinių ir psichotropinių medžiagų. Gyventojų kuprinės bus tikrinamos prieš patekimą į renginio teritoriją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių