Plinta vaizdo įrašas, kuriame OG Version agresyviai elgiasi su publika: reprezentuoja Šilainius

  • Teksto dydis:

Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašas iš Dominyko Ježerio-OG Version koncerto. Vaizdo įrašas sukėlė diskusiją tarp komentatorių, mat vieniems tai – nederamas elgesys, o kiti stojo ginti atlikėją. Vaizdo įrašas jau sulaukė beveik 400 tūkst. peržiūrų.

Vaizdo įrašas iš OG Version koncerto paplito socialiniame tinkle „TikTok“. Aprašyme teigiama, kad atlikėjo koncertas vyko Kaune. Tai nėra Rugsėjo 1-osios šventei skirtas koncertas, kuris įvyko rugsėjo 2-ąją.

Diskusijos po vaizdo įrašu kilo dėl keisto atlikėjo elgesio jo pasirodymo metu. Įamžinta, kaip prieš atlikdamas vieną iš savo dainų D. Ježerys-OG Version grubiai bendrauja su publika.

„Arba skylę atidarot, arba nežinau. Kas nenorit į mošpitą, tai atsitraukite, tai p**k į šoną, jeigu čia taip, ar girdi? Ką tu ša? Ką tu tildai? Nori, ateik ant scenos. Ateik čia“, – į konkretų žiūrovą kreipėsi D. Ježerys-OG Version bei taip pradėjo savo kūrinį „Kas ieškojo“.

Po šiuo vaizdo įrašu pasipylė daugybė komentarų. D. Ježerio-OG Version gerbėjai ir kiti socialinio tinklo naudotojai šį atlikėjo elgesį vertino labai skirtingai. Vieni atlikėją palaikė, kiti pasmerkė.

„Jis tikras original gangster“, – rašė vienas iš daugelio komentatorių.

Kitiems tokie atlikėjo išsireiškimai nebuvo priimtini.

„Visos peržiūros iš nostalgijos apakintų žmonių, kurie galvoja, kad jis vis dar kažką dominuoja. Pati muzika tikrai nėra gera, jis jau seniai turėjo užbaigti savo karjerą“, – komentaruose kritikos negalėjo vaikinas.

„Protingas, save gerbiantis žmogus tikrai į tokius „koncus“ nevaikšto, vaikų baliui gal ir gerai“, – komentavo internautas.

„Metalistų koncerte niekada tokių dalykų nebūtų – nei iš publikos, nei iš atlikėjo... Koks atlikėjas, tokie ir gerbėjai. Jeigu čia mošpitas, reiškia normalaus mošpito nesat matę“, – teigė jaunuolis.

„Aš suprantu, kad tas vaikinukas elgėsi netinkamai, bet suaugęs vyras, kad taip kalbėtų su vaikais, kurie dar už koncertą mokėjo, tai žemas lygis“, – rėžė komentatorius.

Taip pat kai kurie internautai nevengė ir pasijuokti iš šios situacijos.

Marozas prieš 15-mečius“, – rašė komentatorius.

„Reprezentuoja Šilainius“, – rašė kitas.

Kol kas portalui kauno.diena.lt su atlikėju susisiekti nepavyko.

Tiesa, tai – ne vienintelis nemalonumas, į kurį šią vasarą papuolė OG Version.

Palangoje, J. Basanavičiaus g., viešoje vietoje, 1997 metais gimęs atlikėjas žodinio konflikto metu, vieną kartą pastūmė ir sudavė 2003 metais gimusiam vyrui.


Mošpitas – vieta prie pat scenos, kur klausytojai šoka šiurkščiai ir nekontroliuojamai, dažnai eidami ratu ir besistumdydami.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Šou grimasos

Šou grimasos portretas
Na, bet bent jau reklama suveikė, tie, kas nesiklauso tokio žanro muzikos - sužinojo, kas toks Dominykas Ježerys :) šiaip tai pasaulyje repo atlikėjai kažkodėl trumpai gyvena ...medžioja juos kaip ančiukus.

Nesužinosi

Nesužinosi portretas
Jau vasara buvo šitas ir tik dabar pastebėjo

Siaip

Siaip portretas
Kas isvis tas og versis? Paziurejau siek tiek ,nu plugas minedo lygio o gal net dar zemiau.ir su psichika matosi susipykes.tfu.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių