K. Zvonkuvienė koncerto metu nukrito nuo dviejų metrų aukščio scenos

  • Teksto dydis:

Dainininkė Katažina Zvonkuvienė koncerto metu nukrito nuo dviejų metrų scenos. „Aš gyva! Ir tai svarbiausia!“, – sako atlikėja.

K. Zvonkuvienė socialiniame tinkle šią istoriją papasakojo šeštadienio vakarą.

„Svarsčiau, pasakoti apie tokius dalykus ar ne, juk turėtų būti gėda…Šiandienos įvykis neeilinis. Nei girta, nei apsvaigusi nuo ko(nebent nuo kaitros), tiesiog vienas neatsargus žingsnis ir „bam“, aš apačioje. Kritau nuo maždaug dviejų metrų scenos, – pasakojo K. Zvokuvienė. – Ukmergė. Minia žmonių. Aš guliu po scena. Vaizdelis…“

Ką daryti? Ji pasakoja, kad galvoje prasisuko šimtai minčių. Maža to, ji koncertavo po bemiegės nakties.

„Pykina ir visą dieną silpna. Vairuoju pati, o laukia net du koncertai. Lauke, prie 32 laipsnių karščio. OK, kaip nors…Pasirodo, visko pasitaiko, štai ir man pasitaikė. Grįžtu prie nukritusios „žvaigždės“, – rašė atlikėja. – Po dviejų minučių nusišnekėjimo, suprantu, kad reikia kažką daryti. Akyse tamsu, bet aš nepasiduodu. Atsisėdu ant artimiausios kėdutės ir tęsiu koncertą (beje, ačiū moteriškei, kuri sėdėjo šalia ir vis siūlė šlapių servetėlių, mat kraujai jau bėgo ne juokais). Dainuoju „Gyvenimas prasideda nuo 40“, susiimu ir priedainį jau dainuoju basa ant tos kėdutės.“

„Facebook“ nuotr.

K. Zvonkuvienė teigė, kad jai labai padėjo vakaro vedėjas Eimutis Kvoščiauskas, kuris vis paklausdavo, ar stabdyti koncertą.

„Bet aš ryžtingai nusiteikusi tęsiu savo dainavimą ant kėdutės ir jaučiu, kaip medikai pritūpę jau deda man tvarsčius. Gelbsti dar buteliukų su vandeniu pylimai ant savęs (suėjo tikrai nemažai vandens) ir dar garsistų ventiliatorius, prie kurio pritūpdavau atsigauti. Atsigavau! Supykau ant savęs ir užbaigiau koncertą ukmergiškių ovacijomis! Valio! „Atlaikiau“ – pagalvojau tada. Dabar jau esu po dviejų nerealių koncertų! Laiminga iki mėnulio ir atgal! O juk galėjo baigtis visaip…Myliu žmones, kurie ateina į mano koncertus. Jums atiduodu visą save. Dėl jūsų neturiu teisės pasiduoti. Tik jūs mano stiprybė! Ačiū visiems už rūpestį ir šiltą palaikymą! Už tiek žinučių ir man siųstos meilės!“ – įrašą baigė K. Zvonkuvienė. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buvusi mokine

Buvusi mokine portretas
Ko pavydėti? Kad ji bebalsė? Kad be atsakomybės jausmo? Šlykštu nuo jos ir nuo tavęs

Buvusi Jos mokine

Buvusi Jos mokine  portretas
Buvo puiki mokytoja. dabar puiki dainininke . gera zmona ir mama . Nepavydekite pikti zmones . nerasykite bjauriu komentaru . Sekmes . sveikatos atlikejai.

visaip būna

visaip būna portretas
kai žmogus nežino, kam Gyvenimas duotas.
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių