Humoristas J. Jankevičius įvardijo, ko nebus jo naujoje laidoje

TV3 televizijos eteryje įvyks parodijų šou "Pakartok!" premjera. Naujoje laidoje, kurią ves humoristas Justinas Jankevičius, šeši garsūs aktoriai susirungs dėl geriausio parodijuotojo vardo.

"Džiaugiuosi, kad tai bus viena iš nedaugelio gražių ir linksmų laidų, – apie amerikiečių formato laidą kalbėjo "Pakartok!" vedėjas J.Jankevičius. –  Bus daug profesionalumo, nes politikus, šou pasaulio žmones, televizijos laidas parodijuos aktoriai. Komisijoje nebus šiknių. o jos pirmininkė – Kazlauskaitė. Na, ne, ne Kristina Kazlauskaitė, ne aktorė. Žinoma, kirpėja Kristina arba Ingrida..."

Komisijoje taip pat pamatysime buvusį „Keistuolių teatro“ aktorių Robertą Aleksaitį. Trečiasis komisijos narys bus kviestinė žvaigždė.

Parodijas žiūrovams dovanos Ramūnas Rudokas, Ramūnas Šimukauskas, Kirilas Glušajevas, Rūta Marazaitė, Aušra Štukytė ir Vitalijus Cololo.

"Dabar su R. Marazaite sėdime, ji rengiasi parodijuoti mano draugę Moniką, – šyptelėjo Justinas. – Tikiuosi, kad laidoje ir man leis ką nors parodijuoti, nes parodija – mano mėgiamiausias žanras."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių