„Žvaigždžių duetų" sceną paliko E. Jurgaitytė ir Onsa

Šį šeštadienį LNK „Žvaigždžių duetus“ paliko dar viena pora. Susumavus dviejų savaičių rezultatus paaiškėjo, kad su projektu atsisveikinti teko „Radži ieško žmonos“ realybės šou išgarsėjusiai Elenai Jurgaitytei ir jos partneriui Tautrimui Rupulevičiui-Onsai.

Svečio teisėmis muzikiniame projekte pasirodė į viešumą po skandalo dėl smurto šeimoje Edmundas Štenger-Mundis. Jam „duetų“ scenoje talkino Elvina Milkauskaitė.

Praėjusį šeštadienį daugiausia balsų komisija skyrė Jonui Jonušui ir jo partnerėms „Pop Ladies“ narėms, o mažiausiai - naujokams Agnei Buškevičiūtei ir Justinui Lapatinskui. Tačiau TV žiūrovai manė priešingai - Justinui ir Agnei skyrė pirmąją vietą, o paskutinę - N. Šiaudikytei ir A. Mickevičiui. Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus, paaiškėjo, kad praėjusio savaitgalio lyderiais tapo „Pop Ladies“ ir Jonas. Ant iškritimo ribos buvo atsidūrę Monika Linkytei ir Tadas Rimgaila.

Tačiau po šio šeštadienio komisijos ir žiūrovų balsavimo turnyrinė dalyvių lentelė susidėliojo kitaip. Susumavus dviejų laidų rezultatus „Žvaigždžių duetų“ lyderiais tapo Jonas ir „Pop Ladies“. Antroje vietoje atsidūrė A. Buškevičiūtė ir J. Lapatinskas, tretieji - T. Rimgaila ir M. Linkytė, ketvirti liko Eugenijus Andriulis ir Rasa Stoškuvienė. Penkti liko Inga Norkutė-Žvinienė ir Karolis Akulavičius, šeštos- Sandra ir Saulenė Chlevickaitės, septinti Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė. Mažiausiai balsų surinko Rosita Čivilytė ir Agneta Gabalytė bei Elena Jurgaitytė ir Tautrimas Rupulevičius-Onsa. Tačiau šis šeštadienis lemtingas buvo pastarajai porai.

Ar šis duetas vertas komisijos narių veto, paaiškės kitą savaitę.


Šiame straipsnyje: Žvaigždių duetaišou

NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
nieko nesuprantu- žvaigždė ant žvaigždės...

adel

adel portretas
Man visai graziai elena dainavo. Va inga tai nedainuoja o tik maivosi. O jau iskalbos visai neturi.mhkia mykia.sakinio rislaus nepasako.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių