A. Šedžiaus sužadėtinė Monika per vestuves puošis nuomota suknele

Šiauliuose intensyviai ruošiamasi buvusio Seimo nario, o dabar verslininko Andriaus Šedžiaus ir studentės Monikos Kvietkutės vestuvėms, kurios vyks jau visai netrukus – vasario pabaigoje.

Tik šį vakarą BTV laidoje „Žvaigždutės“ mergina  pirmą kartą atskleis slapčiausias būsimųjų tuoktuvių detales ir papasakos apie naujausius savo darbus.

M.Kvietkutė prisipažins, kad jos bei Andriaus meilę vis dar bando sugriauti pavyduoliai, kurie skambinėja naktimis ir kalba nebūtus dalykus! Tačiau M.Kvietkutė įsitikinusi:  nei judviejų  meilės, nei vestuvių niekas neišardys. Juk  svarbiausią gyvenimo šventę kruopščiai ir atsakingai ruošia pati Monika.

Nors teka už milijonieriumi vadinamo verslininko, mergina neišlaidauja. BTV „Žvaigždutėms“ Monika prisipažino, kad vestuvinę suknelę ji išsinuomuos.

Nepasidavė visuotinei aukštuomenės madai, pinigų nešvaistė ir J.Statkevičiaus savo užgaidomis nevargino. M.Kvietkutė atskleidžia, kad jos nuomojama suknelė bus puošni ir tikrai ne vulgari. Mergina ruošiasi atrodyti kaip tikra princesė! O  tie, kurie norės ją pamatyti, turės puikią progą! Nuo smalsuolių garsioji Šiaulių porelė nesislapstys.

Visa Lietuva turės progą įsitikinti, kokios nuostabios gali būti vestuvės žiemą. Mat į Šedžių šeimos sutvėrimo šventę iš Rusijos atkeliauja prabangios rogės, kuriomis šventės metu visur važinės jaunavedžiai!



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai cia

tai cia portretas
ta vadinama moksleive, o as galvojau, kad 50-mete. Kokia susenus, grozio nei jaunystes nerasta. Todel ir suknele nuomuosis.

Gene

Gene portretas
Labai teisingai daro! Grazuole mergina ir matyt turi smegenis!

cha cha cha

cha cha cha portretas
snukis net sutines is gero gyvenimo....
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių