„Amelijos iš Monmartro“ žvaigždė žada pasekti G. Depardieu pavyzdžiu

„Amelijos iš Monmartro“ žvaigždė Mathieu Kassovitzas ketina pasekti kolegos Gerard'o Depardieu pavyzdžiu ir išsikraustyti iš gimtosios Prancūzijos.

G.Depardieu pažadėjo išsikraustyti iš tėvynės dėl didelių mokesčių, o dabar ir M.Kassovitzas paskelbė, kad planuoja tokias gyvenimo permainas - protestuodamas dėl šalies kino pramonės būklės.

Jo nuomone, prancūzų kino pramonės bosai yra pernelyg apsėsti Holivudo ir dėl to prastėja filmų kokybė.

Interviu prancūzų televizijai M.Kassovitzas sakė: „Išsikraustau iš šios šalies. Kalbant apie kūrybą, man sunku toliau dirbti šalyje, kuri įkalino kiną kažkokiame Amerikos modelio kopijavime. Man patinka filmai. Tai tapo industrija, bet visų pirma tai yra menas“.

Paprašytas pakomentuoti G.Depardieu išvykimo iš Prancūzijos priežastis, aktorius pridūrė: „Negaliu vertinti jo gyvenimo. Visiškai suprantu žmonių, kurie uždirba daugiau kaip milijoną, motyvus. Jeigu aš tiek uždirbčiau - sudie! Tačiau, deja, nesu toks turtingas kaip jis“.

G.Depardieu, protestuodamas prieš vyriausybės planą iki 75 proc. padidinti mokesčius tiems, kas uždirba daugiau nei milijoną eurų per metus, neseniai priėmė Rusijos pilietybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių