Soduose Klaipėdos rajone nepažįstami asmenys sumušė vyrą: vienas įtariamasis – girtas

Alkoholis yra piktas priešas ne tik jį vartojantiems, bet ir aplinkiniams. Nuo girtų asmenų nukenčia niekuo dėti žmonės. Tai akivaizdžiai iliustruoja šeštadienio įvykiai Klaipėdos apskrityje.

Buvo 22.30 val., kai Kretingos rajone, Darbėnuose, automobilis „Audi“ atsitrenkė į pakelėje stovėjusią „Ford“ markės mašiną. Fordas nuo smūgio pašoko ir rėžėsi į elektros skydinę bei vartus.

Eismo įvykį sukėlęs 26-erių metų vyras pabėgo. Netrukus policininkai jį rado ir konstatavo, kad jis yra vidutinio girtumo, alkoholio matuoklis parodė 1,8 prom.

Panašu, kad į areštinę pareigūnai jo nevežė, bet baudžiamosios atsakomybės šiam vyrui išvengti nepavyks, teks ir atlyginti nuostolius.

Esama įtarimų, kad tą patį vakarą, prieš 20 val. Klaipėdos rajone, Zeigių kaime, eismo įvykį sukėlė taip pat girtas vairuotojas. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai teigia, kad avariją galbūt sukėlė 52 metų neblaivus vyras. Jam matuokliu nustatytas 2,55 prom. girtumas, o tai yra sunkus apgirtimo laipsnis.

Šis asmuo buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dar du girtus vairuojančius vyrus pareigūnai nutvėrė nespėjusius ką nors sužeisti ar padaryti žalos. Vienas jų šeštadienį prieš pat 13 val. pagautas vairuojantis Kretingoje, V. Nagevičiaus gatvėje. 54 metų vyrui nustatytas sunkus girtumas, matuoklio rodmenys – 2,56 prom.

Kitas girtas vairuotojas sustabdytas sekmadienio naktį 1.30 val. Kretingos rajone, Kretingos plente. Matuoklis parodė 2,59 prom.

25 metų vairuotojas taip pat likusią nakties dalį praleido areštinėje.

Panašiu laiku, gilią naktį, Žiaukų kaime, kur yra didelė sodininkų bendrija, į žmogaus kiemą atėjo du nepažįstami asmenys ir sumušė šeimininką. Netrukus į įvykio vietą atvažiavo policininkai ir sulaikė vieną įtariamųjų. 41 metų vyras buvo girtas, matuoklis parodė 1,88 prom.

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, nusikaltimo kvalifikacija dar gali keistis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių