Du klaipėdiečiai kaltinami platinę haliucinogeninius grybus

  • Teksto dydis:

Uostamiestyje gyvenančiai merginai ir vaikinui pateikti kaltinimai neteisėtai disponavus psichotropinėmis medžiagomis – haliucinogeniniais grybais – su tikslu juos platinti.

Kaip antradienį pranešė Generalinė prokuratūra, baudžiamoji byla, kurioje kaltinami 18-os metų mergina ir 20-ies metų vaikinas, perduota nagrinėti Klaipėdos apylinkės teismui.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, pernai gruodį kaltinamasis iš tyrimo metu nenustatyto asmens įsigijo dėžutę su haliucinogenine grybiena.

Vyras ją parsinešė į savo gyvenamąją vietą, kur, kaip įtariama, kartu su tuo metu pilnametystės nesulaukusia antrąja bylos kaltinamąja iš grybienos augino glotniagalvių genties grybų vaisiakūnius, kurių sudėtyje buvo daugiau nei du gramai psichotropinės medžiagos.

Tuo metu 17-os būdama kaltinamoji nefiksuoto ryšio programėlėje paskelbė informaciją apie galimybę įsigyti minėtos psichotropinės medžiagos. Tokiu būdu radę pirkėją, kaltinamieji, įtariama, pardavė jam jos dalį.

Asmenys už neteisėtą disponavimą psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti griežčiausiai gali būti baudžiami laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

く⁠コ⁠:⁠彡

く⁠コ⁠:⁠彡 portretas
Narkotikų platintojų ir vartotojų būstuose,reikia periodiškai tikrinti vamzdžius,nes savo "tavarą" ant šniūro sukiša į nuotekų vamzdžius.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių