Tiesiant dviračių taką Klaipėdoje bus naudojamas šlakas

  • Teksto dydis:

Tiesdama dviračių taką, uostamiesčio valdžia skelbia jo įrengimui pirmą kartą panaudosianti deginant nepavojingas atliekas susidariusį šlaką.

Pasak savivaldybės, šlakas bus viena iš sudedamųjų medžiagų, sudarančių Sausio 15-osios gatvėje įrenginėjamo dviračių tako pagrindą.

„Tai puikus žiedinės ekonomikos pavyzdys. Tikiu, kad jau netolimoje ateityje bus vis plačiau ieškoma galimybių tam, kas atrodo nebereikalinga, rasti naujus panaudojimo būdus. Šiuo atveju antrinį panaudojimą užtikriname gerindami infrastruktūrą dviratininkams, kas miestui taip pat yra labai svarbu“, – pranešime teigė Klaipėdos meras Arvydas Vaitkus.

Tuo metu kituose vystomuose infrastruktūros projektuose kol kas naudojamos įprastos tokiems darbams priemonės.

Darbus Sausio 15-osios gatvėje planuojama baigti kitų metų pirmoje pusėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
yra Nobelio premija, yra SHniobelio premija : balsuokite, kandidatu sarasas zemiau.

Anonimas

Anonimas portretas
Girdėjau greitai būs nauduojąmas radiokatyvus vandenįlio šlakas, tas pats kuris jau seniai slaptai nauduojamsas krosnelese sviesoforuose, nes elektrines lemputes uzdaude Europos Sajunga

Bardui

Bardui portretas
O ką, gal jis geriau žino? :D Nenustebčiau kad pradėtų cementuot ir radioaktyviom - Butkevičius prie mūsų AE kelių tonų r.atliekų savo laiku taigi kažkiek priėmė dar iš užsienio ba pinigų tuo metu reikėjo/kada jų nereikia../O dabar galai žino kiek dar ten netyčia prie liberpideru vadovavimo dasidėjo. Tyliai ir gražiai. O kažkur jas kišti tai reikės - Geyropa žinodama kad toks teršalas laikomas vos ne atvirai Ignalinos AE kiemo angare taigi nepakęs..:D:D
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių