Subjaurojus sieną – paauglių maldavimai

Debreceno gatvės kvartale ant vieno daugiabučio namo tik ką nudažytos sienos du paaugliai, vaikinas ir mergina, paliko „dovaną“ gyvenantojams – bjaurų užrašą. Netrukus kaltininkai buvo atpažinti, o vienas jų maldavo atleisti ir pažadėjo užrašą pašalinti.

Paauglių paliktas užrašas „jeigu uždažysi, tu kalė“ šiuo metu yra ant Debreceno g. 42 namo sienos. Šalia jo nupieštas ir į kiaulę panašus personažas.

Paišytojai buvo pastebėti ketvirtadienio vakarą, apie 20 val. Viena moteris paviešino tiek užrašo, tiek ir paauglių nuotraukas. Netrukus vienas jų atsiliepė ir pažadėjo užrašą pašalinti.

„Nenorėjau draugei pridaryti bėdų, tad atsiprašau už tai, ką padarėme. Markeris yra lengvai nuvalomas kempinėle, nueisiu, nuvalysiu. Mokėti jums nieko nereikės. Padarėme tik „ant bajerio“, neapmąstydami savo veiksmų. Prašau, ištrinkite tas nuotraukas, maldauju. Pavyzdžiui, kur „Dino“ užrašė ten jau tikras vandalizmas. Prisiekiu savo ir draugės gyvybe, kad ten ne mūsų darbas. Atsiprašome už nemalonumus“, – apgailestavo paauglys.

Klaipėdiečiai tokį paauglių užsiėmimą pasmerkė. Jie teigė, kad nesuprantama, kokį malonumą jie jaučia keverzonėmis purvindami miestiečių turtą.

Vakar rytą užrašas tebebuvo ant minėto daugiabučio namo sienos. Tad galima tik spėlioti, ar per savaitgalį paaugliai ištesės duotą žodį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patarimas

Patarimas portretas
Baudą tėvams 10000 eurų. Kitą kart žinos nenaudėliai.

Tokius terlius pagavus

Tokius terlius pagavus portretas
reikia nutemt pas tėvus ir paaiškint- dar teplios- gausit snukin visi.Nes valstybinės tarnybos šitų vandalų ,kaip ir motociklinių gaidžių,negaudo .

to-Lauris

to-Lauris  portretas
Pasakyk tokiems ,,didvyriams''-dar į galvą gaus žmogus, jau nekalbu apie rusiškus keiksmažodžius.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių