Priešpilio aikštelėje – nesiliaujantis judėjimas

Priešpilio gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje dažnai renkasi Klaipėdos jaunimas. Jaunuoliai į šią aikštelę neretai atvažiuoja modifikuotais automobiliais, vasarą čia gausu ir motociklų. Šiemet čia užfiksuota jau daugiau nei pusšimtis nusižengimų. Dažniausiai – Kelių eismo taisyklių pažeidimai, alkoholio vartojimas ar keliamas triukšmas.

Šioje automobilių aikštelėje klaipėdiečiai neretai tiesiog leidžia laisvalaikį. Tai patinka ne visiems – motociklais ir modifikuotais automobiliais į aikštelę važiuojantys jaunuoliai kelia triukšmą, o ir taisyklių esą nepaiso.

Kaip teigė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnai, nuo metų pradžios iš Priešpilio gatvės gauta kone daugiau nei pusšimtis pranešimų dėl įvairių pažeidimų.

Uostamiesčio VPK Kriminalinės policijos informacijos analizės skyriaus pareigūnų duomenimis, šiais metais Priešpilio gatvėje iš viso užfiksuoti 58 administraciniai nusižengimai.

Gyventojai ir miesto svečiai gali laisvai atvažiuoti ir leisti laiką ten, kur nori, kol nepažeidžia Kelių eismo taisyklių ir viešosios tvarkos reikalavimų.

Asta Kažukauskienė. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Daugiausia – 45 – dėl įvairių eismo taisyklių pažeidimų, užfiksuoti keturi alkoholinių gėrimų vartojimo viešoje vietoje, du keliamo triukšmo atvejai.

Pernai šioje vietoje nuo sausio iki rugpjūčio pradžios buvo gauta 113 pranešimų dėl įvairių pažeidimų, iš jų dėl viešosios tvarkos pažeidimų – 12.

Miesto pareigūnų teigimu, patikrinti situaciją teritorijose, tokiose kaip uostamiesčio Pilies, Priešpilio gatvės, Kruizinių laivų terminalas, yra reguliariai įtraukiama į užduotis patruliuojantiems pareigūnams.

„Gyventojai ir miesto svečiai gali laisvai atvažiuoti ir leisti laiką ten, kur nori, kol nepažeidžia Kelių eismo taisyklių ir viešosios tvarkos reikalavimų, nedaro kitų teisės pažeidimų bei nesukelia nepatogumų kitiems gyventojams“, – teigė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne lyberalas

Ne lyberalas portretas
Policijos misija - saugoti ir padeti, tai ir naudokit babkes is biudzeto pagal paskirti...

Ha

Ha portretas
Nematau bėdos. Jaunimas turi kažkur rinktis. Gerai, kad šioje aikštelėje. Policija gali kartais pakontroliuoti jos.

klp

klp portretas
reikia policijai atvažiuoti nežymėtais automobiliais ir tada pamatys visą "grožį"
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių