Pribloškė vaizdelis prie bažnyčios: moteris šlapinosi viešoje vietoje

Praeiviai užfiksavo nemalonų vaizdelį prie Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į Dangų bažnyčios. Viešoje vietoje moteriškė nusprendė atlikti gamtinius reikalus, nors visai šalia yra nemokamas viešasis tualetas.

Vaizdas fiksuotas pačiame kurorto centre.

Nuotraukoje matyti, kaip moteris pritūpusi prie bažnyčios tvoros.

Ponia lyg ir slepiasi už kitų dviejų piliečių nugaros. Ant suoliuko tuo metu sėdėjo kita moteris ir vyras.

Atrodytų, kad du kompanionai lyg ir nejaukiai jaučiasi. Ant suoliuko sėdinti moteris šypsojosi, kukliai nudelbusi akis žemyn.

Tačiau labiausiai praeivius šokiravo tai, kad moteris nesugebėjo nueiti vos kelių žingsnių iki viešojo Palangos tualeto.

„Žiauru, prie bažnyčios gi WC yra“, – internete pastebėjo vienas komentatorius.

Kiti socialinio tinklo vartotojai antrino komentatoriui – „grynai, už dviejų žingsnių“.

„Matyt, stipriai prispyrė, nespėjo“, – komentavo kita palangiškė.

„Šita vieta, kaip ir parkas priešais bažnyčią, Vytauto gatvė galėtų būti įtraukti į patruliavimo planą“, – pastebėjo vienas palangiškis.

Belieka apgailestauti.

Palangos savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus patarėjas Donatas Mockaitis pastebėjo, kad nuotraukose užfiksuota vieta yra šiek tiek toliau nuo pašalinių akių.

„Ten prie klebonijos auga tujos, jos uždengia viską. Toje vietoje esame fiksavę alkoholio vartojimo viešoje vietoje atvejį. Policija yra informuota, kad reikėtų dažniau patruliuoti. Ir mūsų skyrius dažniau užsuks patikrinimams“, – pastebėjo D. Mockaitis.

Šlapinimasis viešoje vietoje užtraukia atsakomybę. Pagal Administracinių nusižengimų kodekso 481 str., dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo, surašius protokolą, lauktų bauda nuo 30 iki 140 eurų.

„Tokia visuomenė šiais laikais. Belieka apgailestauti. Kitą kartą galvoji, kad niekas nestebina. Tačiau štai, vis tik nustebina. Miestas yra prižiūrimas, tvarkomas. Nuo šios vietos trys žingsniai iki tualeto. Nežinau, kodėl žmonės taip elgiasi. Poilsiautojams ir miesto svečiams sudarytos visos sąlygos pasinaudoti nemokamu tualetu“, – pastebėjo D. Mockaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rolandas

Rolandas portretas
Tai kur turėjo šlapintis i kelnes.Tai normalu jei bažnyčioje nėra tualeto.

JKLMN+

JKLMN+ portretas
Nedrįskite jos smerkti: gali ji taip save jaučia ir išreiškia.

liberalai

liberalai portretas
daro suvažiavimą Palangoj.
VISI KOMENTARAI 103

Galerijos

Daugiau straipsnių