Bibliotekos palėpėje – vakaronė uostamiesčio jaunimui

Trečiadienį Klaipėdos apskrities viešosios I.Simonaitytės bibliotekos Gerlacho palėpėje vyks vakaronė jaunimui „Muzikinė palėpė“.

Kūrinius atliks dainininkai: Eglė Sigrida Medveckaitė, Gabija Sruogiūtė ir kiti. Renginį ves Eglė Jurevičiūtė.

„Muzikinė palėpė“ – tai Klaipėdos mieste įvyksiantis muzikinis renginys, skirtas muzika besidominčiam bei įdomiai vakarą norinčiam praleisti jaunimui. Vakaronės metu svečiai galės atsipūsti, atsigerti arbatos, patogiai įsitaisyti ant minkštų sėdmaišių, pabendrauti su draugais ir pasiklausyti bendraamžių atliekamos akustinės muzikos. Organizatoriai tikisi, kad ši vakaronė kiekvienam atėjusiajam padės atsiriboti nuo kasdieninės rutinos, valandėlei pamiršti, kas vyksta už Gerlacho palėpės durų. Tai puiki galimybė pasikrauti teigiamų emocijų, įsitikinę vakaronę organizuojančios Klaipėdos universiteto Rekreacijos ir turizmo III kurso studentės Orinta Švarubaitė ir Rūta Tamulytė.

Vakaronėje muzikinius kūrinius atliks „Žemynos“ gimnazijos moksleivė E.S.Medveckaitė, Klaipėdos universitete psichologiją studijuojanti Gabija Sruogiūtė ir kiti. Tai jaunieji Klaipėdos talentai, savo balsu džiuginę ne tik vienintelio šalies uostamiesčio, bet ir visos Lietuvos gyventojus. Šie jauni ir veržlūs klaipėdiečiai savo jėgas išmėgino įvairiuose talentų šou, kuriuose varžėsi įvairiausių muzikos stilių atlikėjai, šokėjai ir kiti. Jų pasirodymus puikiai įvertino profesionali komisija. Be įvairių Lietuvos gyventojams žinomų konkursų, šie dainininkai noriai muzikuoja ir savo miesto renginiuose.

Renginį vesianti E. Jurevičiūtė – Klaipėdos universiteto II kurso žurnalistikos specialybės studentė, aktyvi, iššūkių nebijanti mergina. Ji yra laikraščio „Klaipėdos universitetas“  korespondentė. Studentė ne kartą jau vedė įvairaus pobūdžio renginius, į šią vakaronę žvelgia kaip į dar vieną galimybę išbandyti savo jėgas šioje srityje.

„Muzikinė palėpė“ buria Klaipėdos jaunimą kovo 28 d. 16 val. Vakaronė vyks Klaipėdos apskrities viešosios I.Simonaitytės bibliotekos Gerlacho palėpėje (Herkaus Manto g. 25).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių