Ž.Ilgauskas gali gauti daugiau poilsio

Klivlando „Cavaliers“ siekia užsitikrinti geriausią Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono rezultatą, tačiau dėl to neketina aukoti žaidėjų sveikatos. Klivlando ekipos treneris Mike'as Brownas teigia, kad per paskutines 5 reguliariojo sezono rungtynes krepšininkai gali gauti daugiau poilsio, praneša basketnews.lt.

Žydrūnas Ilgauskas, Wally Szczerbiakas ir Mo Williamsas minimi kaip pagrindiniai kandidatai gauti daugiau poilsio.

„Šiems vaikinams labiausiai reikia poilsio. Nesakau, kad jie tikrai mažiau žais, tačiau taip gali atsitikti“, - antradienį kalbėjo „Cavaliers“ treneris.

„Cavaliers“ (62-15) šiuo metu turi geriausią rezultatą lygoje, tačiau jiems ant kulnų lipa Los Andželo „Lakers“ (62-16). Jeigu ekipos surinktų po lygiai pergalių, namų aikštės pranašumą NBA superfinale turėtų „Lakers“, nes jie laimėjo abejas tarpusavio rungtynes.

„Nemanome, kad „Lakers“ pralaimės bent kartą per likusias rungtynes, todėl patys turime iškovoti 5 pergales, - prieš paskutinius reguliariojo sezono mačus kalbėjo Ilgauskas. - Tai nebus lengva, bet mes galime tai padaryti“.

Klivlando krepšininkai yra praktiškai užsitikrinę pirmą Rytų konferencijos vietą. M.Brownas sako, kad svarbiausia dabar išsaugoti pakankamai jėgų atkrintamosioms varžyboms.

„Jeigu turėsime geriausią rezultatą, tada puiku. Bet dėl to jo aš nesiruošiu nužudyti savo vaikinų“, - pabrėžė „Cavaliers“ treneris.


Šiame straipsnyje: Ilgauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Domantas

Domantas portretas
Taigis, taigis, kaipgis, pažiūrėsime, kaip jis sugebės suderinti du, atrodytų nesuderinamus dalykus - kovoti dėl pirmos vietos Rytų konferencijoje ir duoti daugiau poilsio kai kuriems pagrindinės sudėties žaidėjams.
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių