V.Chomičius laukia dvikovos su žalgiriečiais

Kazanės „Uniks“ krepšininkų vyriausiasis treneris Valdemaras Chomičius tvirtina, kad jam bus didelė garbė vadovauti komandai per rungtynes su Kauno „Žalgiriu“.

Kitą savaitę Kaune vyks Vieningosios krepšinio lygos (VKL) finalo ketverto turnyras. Sausio 21 dieną pusfinalyje „Uniks“ išmėgins jėgas su „Žalgiriu“, o Maskvos CSKA - su Maskvos srities „Chimki“ klubu.

„Visada malonu grįžti į namus, susitikti su artimaisiais ir bičiuliais, bet šį kartą svarbiausia - dvikova su „Žalgiriu“. Mano geriausi metai susiję su šia komanda, su ja pasiekiau daug įspūdingų pergalių, joje subrendau kaip žaidėjas. Žaisti prieš gimtąjį „Žalgirį“ man - garbė ir malonumas“, - interviu Rusijos žiniasklaidai sakė V.Chomičius.

Buvusio ilgamečio „Žalgirio“ kapitono nuomone, dabartinė Kauno komanda yra CSKA ir „Chimki“ lygio.

„Žalgiris“ išsiskiria didele aukščiausio lygio varžybų patirtimi. Norint įveikti kauniečius, reikia sužaisti daugiau nei šimtu procentų savo galimybių. Mes turime užtektinai informacijos apie „Žalgirį“, šiuo metu padidinome treniruočių krūvius, bet pirmiausia būtina pasitikėti savimi, kad galime laimėti“, - svarstė V.Chomičius.


Šiame straipsnyje: ChomičiusŽalgirisUniks

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių