Susižeidęs dviratininkas praeivės iškviestus medikus sutiko agresyviai

Pirmadienio pavakarę į Kėdainių mieste esančią Janušavos aikštę skubėjo pagalbos tarnybos – pranešta, kad ant pėsčiųjų tako guli dviratis, o šalia, pievoje, – kraujuojantis žmogus. Tačiau atvykus tarnyboms nelaimėlis atsisakė bet kokios pagalbos ir pagulėjęs ant žolės patraukė savo keliais.

Pranešė praeivė

Bendrojo pagalbos centro duomenimis, skambutis skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 iš Janušavos aikštės buvo gautas pirmadienį 16.50 val.

„Skambino moteris, kuri pranešė, kad, nesuvaldęs dviračio, nugriuvo maždaug 50 metų vyras, kuris dabar kraujuoja. Pati pranešėja įvykio nematė, jos iškviesti greitąją medicinos pagalbą paprašė kažkokie vaikinukai, kurių mobilusis telefonas esą buvo išsikrovęs“, – „Rinkos aikštę“ informavo Bendrojo pagalbos centro atstovė viešiesiems ryšiams Vilma Juozevičiūtė.

Išskubėjo medikai

Paprašyta operatorės, pagalbą iškvietusi moteris dar paklausė vyro, ar jis tikrai pats nugriuvo, ar jo niekas nenutrenkė. Sulaukus patvirtinimo, kad žmogus pats nugriuvo, apie pagalbos poreikį buvo informuota tik greitosios medicinos pagalbos tarnyba.

Į įvykį skubiai buvo pasiųstas medikų ekipažas.

Pagalbos atsisakė

Į įvykio vietą atskubėję medikai rado ant šaligatvio gulintį dviratį, o čia pat, ant žolės, gulintį vyrą. Vyras šūkavo, neleido jam suteikti pagalbos.

„17.03 val. pagalbos centras sulaukė skambučio iš greitosios medicinos pagalbos tarnybos. Dispečerė paprašė iškviesti policiją, nes žmogus, pas kurį nuvyko greitosios medicinos pagalbos tarnybos brigada, esą agresyvus“, – patikslino V. Juozevičiūtė.

Žmogus pasišalino

Į įvykio vietą pasiųsti policijos pareigūnai. Tačiau nukentėjusysis policijos nesulaukė – pasiėmė dviratį ir patraukė savo keliais.

17.13 val. pagalbos centre buvo gautas pakartotinis skambutis iš greitosios medicinos pagalbos tarnybos. Dispečerė pranešė, kad policijos nebereikia, nes pacientas iš įvykio vietos pasišalino.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas „Rinkos aikštę“ informavo, kad  pasišalinusiam vyrui pagalba nebuvo nereikalinga, iškvietimas į įvykio vietą atšauktas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
aciu neabejingiems zmoniems

Kiek supratau-

Kiek supratau- portretas
tryliką minučių telefonais aiškinosi koks žmogaus batų numeris ir kokiomis ligomis jis vaikystėje sirgęs?Greituškė spėriau atvažiavo nei bobos aiškinosi.Nenuostabu,kad vyriokui niervos nebeišlaikė ir jis besikeikdamas pabėgo nuo galimos baudos atvykus policijai.

Praeivis

Praeivis  portretas
Negi vertėjo dėl tokių niekų rašyti tiek daug..?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių