Per Jonines Kaune subraižyti 45 automobiliai: viena įtariamoji atmynė dviračiu net 40 kilometrų?

Portalui kauno.diena.lt pavyko sužinoti daugiau šokiruojančių išpuolių, įvykdytų Kaune – Dainavos mikrorajone per ilgąjį Joninių savaitgalį, kuomet buvo subraižyti mažiausiai 45 automobiliai, aplinkybių. Viena iš įtariamųjų po jų buvo tokia pavargusi, kad aptikta nukentėjusiųjų iškviestos policijos beveik nusikaltimo vietoje – mieganti šalia esančioje pievoje.

Dar labiau šokiruoja įtarimas, kad ši, anot artimųjų, psichikos sutrikimų turinti moteris galėjo atvažiuoti į Kauną iš savo namų viename Suvalkijos mieste, esančiame už 40 kilometrų, dviračiu. Šoko ištikti jos artimieji, negalintys atsakyti, kada ir kokiu būdu ji išvyko iš namų, teigia pasigedę ir dviračio.

47-erių metų įtariamoji, kaip jau pranešta, apgadinusi Technikos, Chemijos ir Birželio 23-iosios gatvėse, patikslintais duomenimis, mažiausiai, nes dar laukiama nukentėjusiųjų pranešimų, 38 automobilius, perduota medikams. Ji iki šiol neapklausta. Tačiau už ją kalba vaizdo kamerų įrašai, pagal kuriuos darbuotasi naktį iš birželio 24-osios į 25-ąją. Daugiausia automobilių apgadinta Technikos gatvėje, nors beveik trečdalis jų stovėjo vienoje Chemijos gatvės įmonėje, pirminiais duomenimis, prekiaujančioje naudotais automobiliais bei teikiančioje serviso paslaugas.

Ant visų šios Kauno viešnios apgadintų automobilių variklių dangčių nežinomu aštriu daiktu išbraižyti kryžiai arba kiti mįslingi simboliai.

Nukentėjusiesiems belieka guostis, kad dauguma jų buvo savo transporto priemones apdraudę. Įtariamajai, kuri iki šiol neturėjo jokių kriminalinių uodegų – nei teista, nei bausta už administracinius nusižengimus, ketinama skirti psichiatrijos ekspertizę.

Belieka priminti, kad Joninių savaitgalį, anot astrofizikų, dangaus skliaute švietė ypatinga – rožinė Mėnulio pilnatis, ypatinga tuo, kad ji buvo labai žemai.

Kitas panašus išpuolis, įvykdytas Kaune per ilgąjį Joninių savaitgalį, – kur kas proziškesnis. Kaip jau pranešta, vaizdo kameros padėjo atskleisti, kad septynis automobilius, stovėjusius įvairiose Partizanų gatvės vietose bei daugiabučių kiemuose, apgadino netoliese gyvenanti 76-erių metų senjorė. Ir šis išpuolis buvo įvykdytas dienos metu – birželio 23-iąją, apie 15 val.

Asociatyvi V. Savickos/BNS nuotr.

Įkalčių prispausta įtariamoji teigė braižiusi svetimus automobilius segtuku. Todėl, kad šie, jos nuomone, buvo pastatyti ne jiems skirtoje vietoje ir trukdė praeiti.

Šios iki šiol reikalų su policija neturėjusios senjorės padaryta žala dar skaičiuojama. Tačiau ji jau pareiškė, kad neturi pinigų padarytiems nuostoliams atlyginti.

Kaip jau skelbta, ir dėl šio atvejo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto sugadinimo, už kurį Baudžiamasis kodeksas grasina viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba net jos atėmimu iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to elena

to elena  portretas
o tavo chuliganai gimdytiniai gali pult vyresnius žmonės , nes tu neprižiūri savo gimdinių.

I

I portretas
Auto turi būti statomi garažuose arba parkavimo aikštelėj kaip Japonijoj , kur pirma turi turėt vietą mašinai po to tik gali pirkt auto. O čia stato po langais , ant šaligatvio ir dar siunta dėl tų geldų, kuomet patys neteisus.

bronė

bronė portretas
kaip traktuosite,jei aš senjorei nuspirsiu lazdelę,nes jos šuva numyžo visus mano gvazdikus? per rožinę pilnatį.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių