Dingęs aleksotiškis aptiktas Nemune ties Šančiais

  • Teksto dydis:

Šiandien, apie 16 val., Nemune ties Panemunės tiltu ugniagesių gelbėtojų narai aptiko aleksotiškio, kurio vėlų pirmadienio vakarą pasigedo sutuoktinė, kūną. Paaiškėjo, kad jis žuvo, bandydamas nuplaukti iš Panemunės į Šančius, tačiau, likus apie penkiolikai metrų iki tikslo, pražūtingai įsipainiojo upės žolėse.

Apie tai, kad šis 1971 m. gimęs kaunietis galimai išėjo su draugais paplaukioti į Nemuną ir negrįžo, Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta pirmadienį, apie 23 val.

Iš pradžių savo jėgomis jo ieškojusi policija prieš pat vidurnaktį paprašė ir ugniagesių gelbėtojų pagalbos. Jų valtimi, kuria plaukė ir policijos pareigūnas, pasitelkus į šilumą reaguojantį termovizorių, tada išžvalgyta apie trijų kilometrų Nemuno atkarpa ties Panemunės tiltu. Tačiau nei upėje, nei šios pakrantėse dingusiojo nerasta.

Jo paieškas nuspręsta tęsti šviesiu paros metu. Šiandien, apie 13 val., ugniagesių gelbėtojų narai vėl grįžo į numanomą nelaimės vietą ties Panemunės tiltu. Po kelias valandas trukusių paieškų skenduolis pastebėtas iš ugniagesių gelbėtojų valties įsipainiojęs žolėse ties Šančiuose esančiais laidojimo rūmais „Rimtis“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tyr.

Tyr. portretas
Keistas įvykis,išėjo su draugais nutarees paplaukioti, dingo jis vienas ,kur tie draugai su kuriais išėjo.Kodėl nepranešė jeigu jis ikrito ,kodel negelbejo. Keista.O gal tie draugai ir imete ,paskandino kitaip sakant.Manau žmogżudyste.

Bevardis

Bevardis portretas
Tokia ji ir auksine zuvele..Panemunes akyse krito zemiau dugno,ir paspruko i Vilniu .

....

.... portretas
Daugkas kalba,kad,, auksine zuvele ,,ten blaskesi...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių