Kriminalistai turguose ieškojo nelegalių vaistų

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities policija išaiškino nelegalią prekybą rusiškais ir baltarusiškais vaistais.

Vasario 3 dieną, tikrindami anoniminę informaciją apie nelegalią farmacinę veiklą, kriminalistai Kovo 11-osios gatvėje esančioje turgavietėje atliko patikrinimą. Prekybos vietoje buvo rasta ir paimta per 200 skirtingų pavadinimų vaistų.

O šiandien Žemaičių plente esančioje turgavietėje, 1967 m. gimusios moters prekybos vietoje, kriminalistai rado virš 50-ties rūšių Rusijoje ir Baltarusijoje pagamintų vaistinių preparatų.

Moteris dirba pagal verslo liudijimą, prekiauja maisto papildais. Leidimo, suteikiančio teisę prekiauti vaistiniais preparatais, moteris nepateikė. Pasak policijos, dažniausiai tokie asmenys nėra licencijuoti farmacinei veiklai.

Moters atžvilgiu pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena, jai gresia nuo 144 iki 289 eurų bauda su vaistų (vaistinių preparatų) konfiskavimu.

Pareigūnai primena, kad apie nusikalstamas veikas visada galite pranešti anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50 arba bendruoju pagalbos telefonu 112. 


Šiame straipsnyje: vaistaiturgusneteisėta veikla

NAUJAUSI KOMENTARAI

crabas

crabas portretas
...ne tuos gaudot,cia varguoliai apsiperka,nuo virsaus pradekit,ka bijot...

Jonas

Jonas portretas
Kodėl oficialiai neimportuoja rusiškų vaistų,nebūtų problemos,bet tie lopai rykliai užsedo valdžia,ima otkatai-tai ir neleidzia

cha

cha portretas
jei zmogus perka , tai zino ka perka ,, o pasalinis poveikis prie vaisto parasytas, pvz omeprazolis vaistineje 6 eurai , o turguje 3 eurai , tai reikia kvailio pirkt vaistineje , o gali gaut ir uz 2,5 euro , tai va
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių