„TikTok“ transliacijoje – vyro grasinimai susprogdinti kitą asmenį: paaiškėjo daugiau detalių

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo daugiau detalių, apie įvykį Kaune, M. Riomerio gatvėje, kai tiesioginėje „TikTok“ transliacijoje vyras pagrasino susprogdinti asmenį, kuris pas jį važiuoja.

Policijos departamento duomenimis, gegužės 30 d. apie 16.53 val. Kauno apskrities policija gavo pranešimą, kad „TikTok“ live transliacijoje vyras, gimęs 1997 metais, rodo granatą ir grasina susprogdinti asmenį, kuris pas jį važiuoja.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai vyrą sulaikė. M. Riomerio gatvėje esančiame bute buvo rastas daiktas, panašus į sprogmenį.

Dėl šio fakto į pagalbą buvo pasitelkti rinktinės „Aras“ kovotojai. Jie paėmė du, kaip įtariama, rankinių granatų muliažus.

Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

Už tai gali grėsti bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

....../

....../ portretas
Perskaičiau ir eilinį kartą nesupratau , kur tos naujos ir reikšmingos detalės vis paaiškėja.... Pilstoma iš tuščio į kiaurą.. . Nejaugi nėra ką iš tikrųjų parašyti....

Pafo

Pafo  portretas
Taigi galima legaliai muliažą nusipirkti.. o tiktokas skirtas silpnapročiams. Nes debilai jį sukūrė

Vasaros 5 , palata nr.6

Vasaros 5 , palata nr.6 portretas
Na , tegul gyvuoja tas ,, tiktokas'' ! Durneliams , visokiems infatilams , nerandantiems vietos gyvenime juk reikia kažkur pasireikšti ...taip sakant - atskleisti savo vidinius rezervus ar talentus ! :)
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių