Didelis gaisras Kaune: įvardijo daugiau detalių

  • Teksto dydis:

Kaune, Piliakalnio gatvėje 3, trečiadienio vakarą kilo gaisras. Ketvirtadienio rytą ugniagesiai čia atliko likvidacijos ir baigiamuosius darbus. 

„Vyksta likvidacija ir baigiamieji darbai, ugniagesiai yra įvykio vietoje, – ketvirtadienio rytą portalui kauno.diena.lt teigė Kauno ugniagesių atstovas. – Informacijos apie nukentėjusius žmones neturime. Gaisras – nemažas.“

Pranešimas apie gaisrą keturių aukštų pastate buvo gautas 21.53 val., likvidacija – 00.24 val. Nelaimės vietoje dirbo apie 30 ugniagesių.

Buvo skelbiama, kad gaisras kilo įmonės „Freda“ teritorijoje esančiame pastate, spaustuvėje. Pastatas pleškėjo atvira liepsna.

„Galimai pranešė netoliese gyvenantys žmonės, nes pradinė informacija buvo, kad dega namas. Vėliau informacija patikslinta, kad dega gamybinės patalpos. Čia ne „Freda“, čia buvusi, man atrodo, elektros įmonė. Tam komplekse yra įsikūrusi „Freda“ ir kitos įmonės, tad šis gaisras su „Freda“ jokio ryšio neturi“, – sakė ugniagesių atstovas. 

Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos paros įvykių suvestinėje skelbiama, kad pranešimas gautas iš saugos tarnybos dispečerės.

Labiausiai išdegė užsidegusio keturių aukšto pastato (pastatas – mūrinis, maždaug 120x18 m) ketvirtas aukštas. „Išdegė ten esantis maždaug 500 kvadratinių metrų cechas, – teigė pašnekovas. – Liepsnai persimesti į gretutinius pastatus nebuvo grėsmės, nes su atstumais – viskas gerai. Apačioje esančios patalpos buvo užlietos vandeniu.“

Kaip skelbiama Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje, sudegė ir ceche buvusi visa įranga su medžiagomis, sulietas trečias ir antras aukštai. Gaisras buvo gesinamas nutiesus dvi magistralines linijas nuo hidranto.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VITALKA

VITALKA  portretas
GAL NEMOKEJO ALGU TAI ŠTAI I PADEGE.O NUOSTOLIAI BUS KOSMOSAS.

Anonimas

Anonimas portretas
Gal Putinas padegė ?

Kažkaip

Kažkaip portretas
Per dažnai gaisrai. Kas čia - aplaidumas ar padegimai?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių