Dėl girtų benamių santykių aiškinimosi į Laisvės alėją atskubėjo policija ir medikai

  • Teksto dydis:

Ketvirtadienio vakarą Laisvės alėjoje kilo šurmulys. Paaiškėjo, kad dėl kažko susipyko girtuokliaujantys benamiai, kurie pradėjo aiškintis santykius.

Žmonės į įvykio vietą iškvietė policiją. Atvyko ir policija, ir medikų ekipažas.

„Pranešimą apie viešosios tvarkos pažeidimą gavome 18.40 val. Girtuokliai gėrė viešoje vietoje ir apsistumdė. Jie yra benamiai, ten nuolat renkasi ir geria alų“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno apskrities policijos budėtojas.

Pasak jo, kai atvyko policija, rado vieną neblaivų žmogų. „Jį pareigūnai pasiėmė savo priežiūron. Šio žmogaus sugėrovai jau buvo išsilakstę, jų pareigūnai neberado. Tačiau jie yra žinomi“, – teigė policijos budėtojas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Laisvietis

Laisvietis portretas
Kuo toliau tuo geriau, tuoj per Laisvės al. ramiai praeiti negalėsi, jau nekalbu, kad prisėst ant suoliuko. Jau dabar ant kas antro bomžai sėdi. Čia, matyt, tokia demokratijos kaina. Kokį įspūdį parsiveš miesto svečiai... Negi negalima paleisti porą patrulių lakuotais nagais.

suprantu policija.. a ko cia medikai suleke ? darbo neturi ?

suprantu policija.. a ko cia medikai suleke ? darbo neturi ? portretas
jie ka ble nesupranta kad uz pagalba benamiuj lietuvos ystatymai numato bauda bausme ir financini nukraujavima... paskutinem ziniom 2000Eur...

nesuprantu kas darosi

nesuprantu kas darosi portretas
pagal ystayma as negaliu padet benamiam...negaliu labdara duot... nes bauda teismas galbut net arestas atvesdinimas uz benamio skatinima.... a vo kai udega nama ir tampi benamiu ?? ir dar paskola kabaliuoja ? ir PSD i kupra ...abonementai siukslems...elektrai...telefonams...vandeniui...kanalizacijai... visi pazaliave kurvos supuole saukia kad CO2 CO@ aplinka uztersei... kaip man patapus benamiu atsistot ant koju ?...busto ner...namu ner...kaip ir neber uz ka moket a visvien visiems aferistams aplinkui abonementus tik mokek ir mokek... gerove...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių