Ugniagesiai skubėjo į Partizanų gatvę šalinti pavojingai nulinkusios medžio šakos

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą sunerimę kauniečiai portalą kauno.diena.lt informavo, kad į Partizanų gatvę atvyko net keli ugniagesių ekipažai. Jie sustojo netoli Partizanų 200 a daugiabučio.

Tačiau paaiškėjo, kad ugniagesiai atvyko ne gaisro gesinti.

„Pranešta apie pavojingai nulinkusią didelę medžio šaką. Toje vietoje ir automobiliai stovi. Todėl tikriausiai reikės tą šaką pašalinti, kad neatsitiktų nelaimė“, – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus budėtojas.

Pasak jo, į Partizanų gatvę atvyko du ugniagesių ekipažai, automobilinės kopėčios ir aukštalipiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rimnb

rimnb portretas
Kokia laimė - net du ekipažai atlėkė pasitarti ar reikia nupjauti medžio šaką. Toks įspūdis, kad gaisrinę, policiją ir greitąją kažkas durnaropėmis šeria. Todėl jie sulekia visi ir moterį savo namuose nušauna, kuri niekam nieko blogo nedaro, tai katina lekią iš medžio iškelt, tai laužias į butą per balkoną su keltuvu kur vyras su žmona tik barasi... Ar čia rodiklis to, kad priimta į darbą perdaug gaisrininkų ir policijos ir jie nežino kuo užsiimt? Kad medikų trigubai perdaug tai aišku. Vien į Kauno klinikas nuėjus matome dešimtys pakampemis besišlaistančių medikų, kurie trinasi koridoriais ir aiponus maigo, sėdi kavinėje, kirpykloje, trinasi prie bankomatų, kioskų ir t.t. Pabandyk taloną gaut pas gydytoją - nėra vietos, lauk keturis mėnesius. O kai nueini- tušti koridoriai ir medikai sėdi kabinete ir valandą geria kavą, o paskui jau tave priima. Po to vėl valandą geria kavą. O ko jiems verstis per galvą, juk atlyginimas tas pats. Ir atsakomybės jokios.

Vytas

Vytas portretas
O kas nupjaus išdžiūvusios 4 topolius Rokų gyvenvietėje ar laukiama kol įvyks nelaimė ten jau vienas nulūžo bet aciui dievui Kat nieko nesuzalojo matyt valdžia laukia kol įvyks nelaimė o tada ieškos kaltu ot tai valdžia idijotu

Brigita

Brigita portretas
07.20 dieną Kauno švara buvo informuota , jog praūžusi vėtra gerokai aplaužė vieną medį ir kitą išvertė su šaknimis. Dar keli stipresni vėjo gūsiai ir 08.13 vakare medžio kamienas ėmė skilti nuo lūžusiu šakų svorio.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių