Lengvosios atletikos maniežo statybos – finišo tiesiojoje: pasižvalgykite po naujas erdves

  • Teksto dydis:

Kaune sparčiai kyla sporto infrastruktūra. Finišo tiesiojoje – lengvosios atletikos maniežas, kuris papildys Dariaus ir Girėno sporto kompleksą Ąžuolyne.

Stadiono pašonėje jau išliko naujas sporto objektas, kuriame lengvaatlečiai galės treniruotis ir siekti aukščiausių pergalių. Didieji statybos darbai jau atlikti, dabar darbininkai pradeda įrenginėti vidaus erdves, o miestiečiai nekantriai laukia maniežo atidarymo. Kol dar manieže darbuojasi statybininkai, o ne sportininkai, į vidų galima žvelgti tik pro fotoobjektyvą, tad miesto atstovai pakvietė virtualiai pakeliauti po naująjį sporto objektą.

„Naujienos ir vaizdai iš Ąžuolyno, – prie pasidalytomis nuotraukomis rašė Kauno miesto savivaldybė. – Daugiafunkcinį sporto ir laisvalaikio kompleksą netrukus papildys Lengvosios atletikos maniežas. Jau padaryta daugiau kaip du trečdaliai visų darbų: veiksmas verda tiek viduje, tiek išorėje“.

„Dedamės virtualius šalmus ir kviečiame pasižvalgyti po objektą, kurį statybininkai planuoja pilnai užbaigti dar šiemet“, – pridūrė miesto atstovai.

Kauno m. savivaldybės nuotr.

Nuotraukose matyti, kaip maniežas papildo Dariaus ir Girėno stadioną, halę. Viduje – aukštos lubos, reikalingos lengvaatlečių treniruotėms. Kol kas dar matosi daug laidų, vamzdžių, tačiau tikrai visa tai pasislėps ir tai bus moderni erdvė, kurioje galės kilti sporto žvaigždės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arnas Funkas

Arnas Funkas portretas
Tu, krysa Ručį, matomai galvą su subine vietomis pas save esi sukeitęs, kad tokius vertingus "urbanistinius" pasiūlymus Kaunui teiki.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Šitą pastatą ( vietoj jo automobilių stovėjimo vietos ) su neišnaudotu stogu ( berods buvo pasakos apie stogo naudą ) , reikėjo statyti prie Kauno apskrities viešosios bibliotekos , ant baseino kuris saloje ir kuris turėjo būtu statomas prie viešosios bibliotekos o ne saloje , ir dar šimtą automobilių stovėjimo vietų . O viešą biblioteką perkelti į salą palei Nemuną . Viešos bibliotekos pastatą perduoti sporto mokyklai . Bet atsivilko aferistas kauno meras visvaladas matijošaitis su gauja tarybos narių ir sudarkė ir apvogė aferomis Kauną . Kauno diena juk paspringo pabaksnoti kad krysa meras su taryba buvo nusprendę net ant senų pamatų stadioną statyti , ir aferą su deimantiniais Ažuolyno tualetais prasukti kad apvogti miestą , ir neskelbti jokių konkursų . Na o čiuožykla prie girstučio , kalba pati už save , kad krysai nusipjauti net ant aplinkinių namų gyventojų

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
geriau papasakokit kelintą kart profsąjungų rūmus tvarko , kas ten su rusų 10 vidurinę ir kas ten keturių komunarų vietoje
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių