Atskleidė, kas apšildys Jazzu koncertą Kaune: pasirodymą vadina svajonės išsipildymu

Didžiausias Jazzu vasaros solinis koncertas jau antradienį vyks atnaujintame Kauno Dainų slėnyje – tai bus pirmasis koncertas po šios erdvės rekonstrukcijos. Organizatoriai atskleidžia, kad tokiai progai atšvęsti ir vasarišką vakarą pradėti patikėta talentingam dainininkui Kazimierui Likšai.

Šį pavasarį nuostabų koncertinį turą su kameriniu orkestru po Lietuvą surengęs K. Likša dabar gyvena mintimis apie naują albumą, kuris turėtų pasirodyti dar šiais metais.

„Nuo 2022 metų dirbu ties savo naujausia kūryba ir iki šiandien pavyko išleisti keturias dainas kartu su vaizdo klipais. Jaučiu, kad dabar yra metas šį etapą simboliškai užbaigti ir įtvirtinti albumu“, – sakė jis.

Paklaustas, kaip jaučiasi pasirodydamas tokioje Kauno erdvėje, K. Likša neslepia – tai beveik svajonės išsipildymas.

„Pirmą kartą Dainų slėnį Kaune aplankiau dar kokiais 2016-taisiais. Ir tada, pamenu, kad galvoje sukosi mintis: kodėl niekas čia nerengia koncertų? Tai – tobula erdvė su labai gražiu amfiteatru. Kai sulaukiau kvietimo pradėti Jazzu koncertą, buvau labai laimingas. Nekantrauju pamatyti, kaip viskas atrodys nuo scenos – per daugiau nei pusvalandį sugrosiu visas stipriausias ir žinomiausias dainas”, – nekantrauja atlikėjas, kuris į sceną lips lygiai 20:00.

Jazzu Kauno Dainų slėnyje pristatys po 5 metų pertraukos išleistą albumą „Keisti ženklai“ – tai dainos, kuriose atsiskleidžia skirtingos Jazzu versijos, atspindinčios skirtingus muzikinius etapus ir išgyvenimus.

Nauji kūriniai, kaip sako pati Jazzu, taip pat leis susipažinti ja ir iš arčiau ir pajausti gilius jausmus.

Naujausi Jazzu kūriniai ir visiems gerai žinomos ir mylimos atlikėjos dainos – jau rytoj Kauno Dainų slėnyje.

Taip pat žiūrėkite: Lietuvą drebina gatvės muzikos diena

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių