Pyragas su vištiena


Rudens receptas

8 gabaliukai sluoksniuotos bemielės tešlos (maždaug 10x10 cm dydžio),

8 riekelės šoninės,

150 g minkšto ožkų sūrio,

2 česnako skiltelės,

4 vištienos filė gabaliukai (iš viso apie 500 g),

druskos, pipirų.

Tešlą atšildyti pagal gamintojo nurodymus. Šoninę pakepti ant nedidelės ugnies, sūrį sulaužyti arba sukapoti, česnako skilteles sutrinti ir sumaišyti su sūriu, paskaninus druska ir pipirais. Vištienos mėsą nuplauti, nusausinti, supjaustyti šiaudeliais ir truputį apkepti riebaluose, kurie liko apkepus šoninę. Keturis tešlos lakštelius pakloti riebalais apteptoje skardoje, ant tešlos paskirstyti mėsą, sūrio ir česnako mišinį bei šoninę. Galiausiai užkloti likusia tešla ir spaudant šakute sujungti tešlos padą ir viršutinį sluoksnį. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 min.


Šiame straipsnyje: pyragaivištienareceptas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
O gal vis tik geriau reikėjo įvardyt: "Pyragas vištoms (kaunadienės) "

Saulius1

Saulius1 portretas
.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių