- Laima Žemulienė
- Teksto dydis:
- Spausdinti
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Daugiausia ES paramos ne elektronikos, o maisto sektoriui
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Neblaivus vairuotojas Utenoje policininkams kaip kyšį pasiūlė pietus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
-
Gurmanai įvertino išskirtinius patiekalus
Vilniaus viešbučio „Crown Plaza“ restorane skambėjo muzika ir garavo puikūs patiekalai. Klubas „Geras skonis“ ten surengė gurmanišką vakarienę.
Renginio metu buvo pristatyti nauji gurmaniški Lietuvos gamintojų produktai, o svečiai skanavo naujų, specialiai šiam vakarui paruoštų patiekalų ir prie jų priderintų gėrimų.
Vakaro tema - vištienos patiekalai. Buvo patiekti šaltasis bei šiltasis užkandžiai, sriuba, pagrindinis patiekalas ir desertas. Svečiams patiko keptos vištienos krūtinėlės užkandis, pagardintas gražgarsčių ir saulėje džiovintų pomidorų salotomis bei kriaušių pagardu. Šaltasis užkandis – lengvai pamarinuotos, keptos vištienos sparno „tulpės“ buvo patiektos su karamelizuotais obuoliais ir medaus-kmynų padažu.
„Iš kur tos „tulpės“, kodėl „tulpės“? – domėjosi moterys.
Pasirodo, vištienos paruošimui naudojamos naujos technologijos – štai kodėl atsirado „tulpės“.
Su patiekalais buvo derinamas baltasis ir raudonasis itališkas vynas, mineralinis vanduo. Svečiai skanavo „Gerovės“ konservų fabriko užtepėlių, arbatos. Damos su pasimėgavimu vakarienę baigė jogurtiniais ponios Hanos pyragaičiais.
NAUJAUSI KOMENTARAI
SUSIJĘ STRAIPSNIAI
-
Garbanoti ir tvarkingi plaukai – įmanoma
Garbanoti plaukai ne tik išryškina asmenybę, bet ir reikalauja ypatingos priežiūros. Nesvarbu, ar garbanos natūralios, ar sukurtos profesionalaus kirpėjo, netinkamai jas prižiūrint plaukai gali išsausėti ir lūžinėti. Gerai...
-
Estetikos grynuolis Milano loftuose – Giorgio Armani muziejus
Įstaiga duris atvėrė 2015 m. balandį, pažymint žinomiausio Italijos dizainerio profesinės veiklos 40-metį, madingame Tortona rajone Milano pietvakariuose, kuriame yra daugelio kitų prekių ženklų būstinės ir kasmet vyksta Milano dizaino savaitė. ...
-
Odė žaismingumui: trys ryškios makiažo idėjos žiemai4
Ryškios, blizgančios lūpos, žėrinčios akys ir daugelio jau pamėgta burgundiška spalva – makiažas šią žiemą kupinas žaismingų ir ryškių akcentų. Vizažo meistrė pristato tris idėjas, nuostabiai tiksiančias tiek...
-
Stilingi įvaizdžiai – iš antrųjų rankų aprangos1
Drabužių dizainerė L. Larionova ir vizažistas A. Juodiškis sukūrė tris skirtingus šventinius įvaizdžius, kuriuos neseniai atidarytame žiedinės mados centre „Looptex“ Vilniuje pristatė modelis Adriana. Įvairioms šven...
-
Švenčių proga – grožio procedūrų maratonas1
Šventiniu laikotarpiu grožio procedūrų skuba bene visos klaipėdietės – salonų meistrėms tenka dirbti ir viršvalandžius. Populiariausiomis procedūromis išlieka nagų lakavimas ir manikiūras, tačiau ne rečiau apsilanko ir m...
-
Prie šventinio stalo kasdieniams drabužiams – ne vieta6
Įsisukus į kalėdinius reikalus, lengva pamiršti bene svarbiausią žmogų per šventes: save. Reikalams ar nuovargiui gundant prie stalo sėsti apsirengus kasdieniškai, mados ekspertai pabrėžia – išskirtinis įvaizdis gali...
-
Spalvoto gyvenimo ambasadorės – apie spalvų terapiją ir misiją kelti nuotaiką
Niūrusis sezonas. Dangus – cepelinų spalvos, žmonės – prislopintų žemės spalvų drabužiais. Nuo lietuviško pilkumo atbukęs žvilgsnis gaudo kiekvieną gyvesnę spalvą ir ją spinduliuojančią asmenybę. Neatsitiktinai: juk Lietuvo...
-
Kazlų Rūdai sukurtas specialus kvapas9
Kazlų Rūda yra bene vienintelis miestas Lietuvoje, kuris turi specialiai jam sukurtą kvapą. Šio kvapo kūrime dalyvauti galėjo kiekvienas norintis – miesto Turizmo ir verslo informacijos centre (TVIC) buvo galimybė išbandyti įvairius...
-
Kas tinka mamai, tiks ir dukrai?
Augdami vaikai anksčiau ar vėliau pradeda domėtis veido prausikliais, kremais, kitomis veido priežiūros priemonėmis. Jei ir nesidomi, tėvams natūraliai kyla klausimas – ar vaikams ieškoti specialių priemonių, ar jiems tinka ir tai, ką n...
-
Floristė L. Grieštaragytė: visų puošmenų rasite gamtoje1
Vieni jau pasipuošė namus Kalėdoms, o kiti dar tik ieško dekoracijų ir, žinoma, idėjų. „Svarbiausia – susikurti sau artimą stilių, kuris jums keltų teigiamų emocijų, o namuose skleistų šventinę nuotaiką“, &n...