„Atlantas“ atsilaikė prieš pajėgią BATE komandą

Pasirengimą naujam sezonui Turkijoje tęsianti Klaipėdos “Atlanto” komanda pirmadienį Beleke išmėgino jėgas su solidžiu varžovu – daugkartiniais Baltarusijos čempionais Barysavo BATE.

“Atlantui” pavyko atsilaikyti prieš BATE – susitikimas baigėsi 0:0.

„Atlanto“klubo generalinio direktoriaus Vacio Lekevičiaus teigimu, klaipėdiečiai turėjo dvi „mirtinas“ progas pasižymėti, varžovai – vieną, praneša „Atlanto“ klubo svetainė.

Baltarusijos klubo treneris Viktoras Gončarenko šiame mače daug eksperimentavo ir išmėgino 22 žaidėjus. 64 min. varžovai vienu metu pakeitė net 10 futbolininkų, į aikštę įleisdami pagrindinius žaidėjus.

“Tokios rungtynės reikalingos. Su “Fenerbahce” žaidė ne visi mūsiškiai, o ir žaidusiems reikia palaikyti ritmą. Treneriai prašė mūsų laimėti, kad pakeltume nuotaiką prieš Europos lygos rungtynes. Bet nepavyko. Pirmajame kėlinyje neturėjome jokių šansų įmušti. Kontroliavome kamuolį, bet puolime beveik nieko nenuveikėme. Per pertrauką iš trenerio sulaukėme kritikos dėl pasyvumo ir ėmėme žaisti greičiau, – kalbėjo BATE saugas Maksimas Volodko. – Sunku kovoti su tokiomis komandomis, kaip “Atlantas”. Jų žaidėjai aukšti, plačiais pečiais, ginasi agresyviai“, - rašo portalas penalty.lt.

Nors klaipėdiečiai teigiamai įvertino mačą su BATE, jie turėtų sunerimti dėl stringančio ekipos puolimo. Iš viso šią žiemą “Atlantas” Turkijoje sužaidė penkerias rungtynes, bet per akistatas su “Sibir”, “Aktobe”, Minsko “Dinamo” ir “Daegu” pasižymėti taip ir nepavyko.


Šiame straipsnyje: AtlantasBATEfutbolas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių