Teniso įranga

Teniso įranga
Kaina: 999 €
Nesvarbu, ar esate patyręs sportininkas, ar tik pradedate savo kelionę į sveiką gyvenimo būdą, d-one turi viską, ko reikia jūsų poreikiams tenkinti. Mūsų parduotuvėje rasite platų aukštos kokybės teniso įrangos asortimentą, įskaitant:

- Teniso raketes: Siūlome įvairių prekės ženklų ir modelių raketes, kad atitiktų jūsų žaidimo stilių ir biudžetą. Mūsų patyrę darbuotojai gali padėti jums išsirinkti tinkamą raketę jūsų poreikiams.
- Teniso kamuoliukus: Turime įvairių tipų teniso kamuoliukų, įskaitant slėgio kamuoliukus, treniruočių kamuoliukus ir kamuoliukus pradedantiesiems.
- Teniso batelius: Siūlome įvairių prekės ženklų ir modelių batus, kad atitiktų jūsų kojų tipą ir žaidimo stilių. Mūsų darbuotojai gali padėti jums išsirinkti tinkamus batus, kurie užtikrintų komfortą ir palaikymą.
- Teniso aprangą: Turime platų vyrišką, moterišką ir vaikišką teniso aprangos asortimentą. Mūsų apranga pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, kurios užtikrins komfortą ir judesio laisvę žaidimo metu.
- Teniso aksesuarus: Siūlome įvairių teniso aksesuarų, įskaitant krepšius, rankšluosčius, raketės rankenas ir virveles.

Be teniso įrangos, siūlome ir platų namų apyvokos prekių asortimentą, įskaitant:

- Dulkių siurblius: Siūlome įvairių tipų dulkių siurblius, įskaitant robotus dulkių siurblius, vertikalius dulkių siurblius ir rankinius dulkių siurblius.
- Oro valymo įrenginius: Turime įvairių tipų oro valymo įrenginių, kurie padės pašalinti iš jūsų namų dulkes, alergenus ir kitus teršalus.
- Vakuuminius maišelius ir filtrus: Siūlome visų tipų vakuuminiams siurbliams skirtus maišelius ir filtrus.
- Buitinės technikos priedus: Turime įvairių buitinės technikos priedų, įskaitant siurblių šluostes, mopų antgalius ir dulkių siurblių filtrus.

d-one taip pat siūlo aukštos kokybės klientų aptarnavimą. Mūsų darbuotojai yra patyrę ir pasirengę padėti jums rasti tinkamus produktus jūsų poreikiams. Taip pat siūlome įvairias pristatymo ir grąžinimo parinktis.

Nesvarbu, ko ieškote, d-one turite viską. Apsilankykite mūsų parduotuvėje šiandien ir atraskite viską, ko reikia jūsų poreikiams tenkinti!

Kontaktai

rikisp
  • Įdėtas: 2024-06-13
  • Galioja iki: 2024-12-10