Vykdant rekonstrukciją keičiasi eismas Vilniaus geležinkelio ir autobusų stočių prieigose

  • Teksto dydis:

Atliekant rekonstrukcijos darbus, nuo penktadienio keičiasi eismas Vilniaus geležinkelio ir autobusų stočių prieigose, pranešė Vilniaus miesto savivaldybė.

Anot savivaldybės, nuo penktadienio 20 val. vakaro iki gegužės 20 dienos 4.30 val. ryto bus draudžiamas transporto priemonių, išskyrus aptarnaujantįjį transportą, eismas Stoties, Seinų, Sodų ir Gėlių gatvėse.

Nuo gegužės 20 dienos iki gegužės 31 dienos eismas bus draudžiamas Seinų gatve, išskyrus viešąjį ir aptarnaujantįjį transportą, kurio eismas bus organizuojamas viena kryptimi  – link Geležinkelio gatvės.

Savivaldybė primena, kad iki birželio 7 dienos eismas ribojamas ir V. Šopeno gatve – joje leidžiamas tik viešojo ir aptarnaujančiojo transporto eismas.

Tuo metu šį savaitgalį, gegužės 18–19 dienomis, keisis dalies į stotį važiuojančių autobusų ir troleibusų eismo organizavimas.

Ribojimai labiausiai paveiks troleibusų maršrutus: 1, 2 ir 7 maršrutų troleibusai iš Gėlių g. iškart suks į Sodų g. link Pylimo g., o 16 maršruto troleibusai iš Pašilaičių važiuos iki Eigulių st., o apsisukę Gerosios Vilties žiede grįš į Pašilaičius.

Anot pranešimo, Eigulių stotelėje bus užtikrinta galimybė persėsti į iki Stoties kursuojančius 2G ir 54 maršrutų autobusus. Iki Stoties kursuojantys autobusai važiuos iki pat Stoties žiedo, tačiau keisis kai kurių maršrutų autobusų keleivių įlaipinimo ir išlaipinimo vietos.

Nuo gegužės 20 dienos iki eismo ribojimų pabaigos viešojo transporto eismas vyks įprastomis trasomis, tačiau dėl ribojimų galimi nukrypimai nuo suplanuotų eismo tvarkaraščių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių