„Teleloto“ siūlo laimėti kelialapį į Paryžiaus olimpines žaidynes

  • Teksto dydis:

Populiariausios šalies loterijos „Teleloto“ žaidėjams – galimybė gyvai stebėti svarbiausią vasaros sporto renginį. Liepą vyksiančių loterijos žaidimų metu net trys dalyviai laimės dvigubus kelionės paketus į Paryžiaus vasaros olimpines žaidynes.

Kviečia palaikyti savus

Paryžiaus vasaros olimpinės žaidynės vyks liepos 26–rugpjūčio 11 dienomis. Jose dalyvaus daugiau nei 10 tūkstančių aukščiausio lygio sportininkų, tarp kurių bus ir būrys Lietuvos atstovų.

Pasak „Teleloto“ prekės ženklo vadovės Jurgitos Petraitienės, mintį pasiūlyti žaidėjams galimybę gyvai dalyvauti įspūdingame renginyje ir palaikyti savus lėmė bendra loterijos bei Lietuvos olimpinio judėjimo istorija.

„Teleloto“ žaidimas pradėtas organizuoti kaip vienas iš finansinės paramos šaltinių Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui. Tad žaidėjai puikiai žino, jog, įsigydami loterijos bilietą, jie ne tik suteikia sau pramogą, bet ir palaiko mūsų šalies sportininkus. O šiose olimpinėse žaidynėse palaikyti galės dar ir šūksniais bei plojimais“, – sakė J. Petraitienė.

Viskas įskaičiuota

Galimybę laimėti kelionę į Paryžiaus olimpines žaidynes turės žaidėjai, „Teleloto“ bilietus pirksiantys birželio 30–liepos 27 dienomis.

Iš 24 atrinktų kandidatų 3 laimėtojai paaiškės liepos 28-ąją vyksiančiame žaidime.

„Kiekvienas laimėtojas galės pasiimti po bendrakeleivį – ir jiems bus apmokėta viskas: skrydžiai į Paryžių ir atgal, bagažas, trys nakvynės viešbutyje bei, žinoma, bilietai į žaidynes. Konkrečiai – į moterų penkiakovės ir moterų breiko varžybų finalus, kuriuose labai viliamės ant pakylos išvysti ir lietuvius. O kelionę vainikuos unikali gyvenimo patirtis – olimpinių žaidynių uždarymo ceremonija, kurios mastas ir grožis neabejotinai užgniauš kvapą“, – detalizavo J. Petraitienė.

Olimpinių žaidynių proga artimiausiuose „Teleloto“ žaidimuose bus galima laimėti ir beveik 600 kitų sportiškų prizų bei net 4 automobilius „Toyota Corolla Cross Hybrid“.

„Teleloto“ loteriją organizuoja įmonė „Olifėja“ (olimpinė fėja). Ji įkurta Lietuvos tautiniam olimpiniam komitetui (LTOK) stigo finansavimo. Buvo nuspręsta pasinaudoti pasaulyje plačiai paplitusia tradicija sportą remti pinigais, kurie surenkami organizuojant loterijas. Iki šių dienų loterijos yra vienas iš pagrindinių LTOK finansavimo šaltinių, užtikrinančių komiteto finansinę nepriklausomybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

naivuoliams

naivuoliams portretas
Loterijoje laimi organizatoriai arba jų paskirti šešėliniai lizinginiai, o jei netyčia kas iš paprastų mirtingųjų - tokie pinigai laimės neatneša.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių