Jūsų sveikatai ir gyvenimo kokybei – „Eglės reabilitacijos centras“ Kaune

  • Teksto dydis:

Sušlubavus sveikatai, dažnai jaučiamės tarsi „pakirptais sparnais“. Sklandų skrydį gyvenimo tėkme apsunkina problemos, su kuriomis iki šiol nesusidūrėme. Ieškant sprendimo būdo, mus neretai pasiekia informacija apie galimą pagalbą reabilitacijos centruose. „Eglės sanatorija“ vedina daugiau kaip 50 metų sveikatinimo ir reabilitacijos patirties atėjo į Kauną atidarydama „Eglės reabilitacijos centrą“. Pačiame Kauno miesto centre, Vytauto prospekte „Eglės reabilitacijos centras“ yra tam, kad padėtų čia gyvenantiems žmonėms sustiprinti, palaikyti ir susigrąžinti sveikatą.

„Eglės reabilitacijos centras“ – skamba kaip paini frazė? Tik iš pirmo žvilgsnio! Šis centras yra natūrali sveikatinimosi tąsa – grįžus iš „Eglės sanatorijos“ Druskininkų ar Birštono kurorte galite toliau tęsti sveikatinimąsi savo gyvenamajame mieste arba ją pradėti būtent čia. Nesvarbu kur pradėti – svarbu pradėti rūpintis savo sveikata. Kvalifikuoti gydytojai konsultacijos metu sudarys jums tinkamiausią gydymo planą, parinkdami reikalingiausias procedūras ar paslaugas iš plataus teikiamų procedūrų ir paslaugų spektro, kurie efektyviausiai padėtų atsikratyti arba išvengti varginančių sveikatos problemų ateityje. Apsilankę gydomosiose procedūrose jums patogiu laiku, jau tą pačią dieną galėsite grįžti į sau įprastą gyvenimą ir rutiną. Žinoma, grįžti jau kitaip – geresnės savijautos „sparnų“ pakylėti.

„Eglės reabilitacijos centrui“ vadovauja kaunietė kineziterapeutė Simona Stakauskienė, kuri daugiau kaip 10 metų dirba „Eglės sanatorijoje“. „Didelis džiaugsmas savo miestui atnešti geriausią sveikatinimo patirtį ir dirbti ja dalinantis su čia gyvenančiais žmonėmis. „Eglės sanatorijoje“ jau sveikatos sėmėsi daugiau kaip 1,2 mln. žmonių iš Lietuvos ir užsienio šalių. Tikiu, kad Kaune mes sukursime daug gražių sveikatinimosi patirčių taip pat“, − mintimis dalijosi reabilitacijos centro vadovė.

„Eglės reabilitacijos centro“ archyvo nuotr.

„Norime būti arčiau kliento ir siūlome tęsti sanatorijoje pradėtą gydymą jūsų gimtajame mieste. „Eglės reabilitacijos centras“ teikia pradinės ir ambulatorinės reabilitacijos paslaugas – kviečiame ne tik sveikatintis, bet ir gydytis. Pradinė reabilitacija yra 5 dienų trukmės programa, kurią sudaro nuo 5 iki 25 procedūrų. Vėliau, po pradinės reabilitacijos, esant indikacijoms, galima tęsti ambulatorinės reabilitacijos programą. Visa tai mes siūlome čia, vietoje: pabaigėte vieną programos kursą ir nedelsdami galite pradėti kitą. Visas reabilitacijos paslaugas teikiame tiek suaugusiems, tiek vaikams. Beje, vaikams norime skirti ypatingą dėmesį, todėl nuo rudens buriame komandą, kuri specializuosis tiktai vaikų kineziterapijoje,“ – sakė S. Stakauskienė.

„Eglės reabilitacijos centro“ archyvo nuotr.

Pradinė ir ambulatorinė medicininė reabilitacija skiriama ne tada, kai pacientas pageidauja, o tada, kai ji yra reikalinga. Kai gydytojas paskiria reabilitaciją, pacientas gali laisvai pasirinkti bet kurią jam tinkančią gydymo įstaigą, teikiančią reabilitacijos paslaugas pagal medicininės reabilitacijos rūšį ir profilį. „Eglės reabilitacijos centre“ medicininei reabilitacijai laukiami pacientai po nervų sistemos ligų ir judamojo-atramos aparato pažeidimų. Gydytojui paskyrus medicininę reabilitaciją, pacientui jokiomis pažymomis rūpintis nereikia.

Ne paslaptis, jog sveikatinantis pačių geriausių rezultatų sulaukiama dedant ilgalaikes pastangas. Kokio pobūdžio pastangos bei procedūros reikalingos būtent jums, išsamiai pakonsultuos kompetentingi „Eglės reabilitacijos centro“ gydytojai. Čia teikiamos gydytojų neurologų, neurochirurgų, vaikų ligų gydytojų bei medicinos psichologų ir psichoterapeutų konsultacijos, taip pat konsultuoja specialistai logoterapeutai, kineziterapeutai ir ergoterapeutai. Po išsamios konsultacijos, gydytojas kruopščiai sudarys individualų reabilitacijos planą, o procedūras atliekantys specialistai padės jo laikytis ir gauti geriausius rezultatus.

„Eglės reabilitacijos centro“ archyvo nuotr.

„Mūsų reabilitacijos centre atliekamos klasikinio, giluminio, sauso, aparatinio masažo procedūros, individuali kineziterapija tiek salėje, tiek vandenyje, kineziterapija grupėje bei gausus pasirinkimas fizioterapijos procedūrų, tokių kaip − ultragarso terapija (su medikamentais ar be), elektrostimuliacija, smūginės bangos terapija, lazerio terapija, magneto terapija, poliarizuotos šviesos terapija“, − pasakojo centro vadovė S. Stakauskienė.

Tiesa, „Eglės reabilitacijos centre“ Kaune rasite ir įvairių sveikatinimą papildančių procedūrų. Maksimaliam gydymo efektui gauti jūsų reabilitacijos programą pagal poreikį papildys individuali ar grupinė relaksacija, stuburo tempimas, elektrokardiogramos, parafino vonelės, šilumos terapija natūralių durpių pagalvėlėmis ir kitos paslaugos. Nesirūpinkite, jums patiems tikrai neteks sukti galvos, ką pasirinkti: savo reabilitaciją su visomis papildomomis paslaugomis galėsite ramiai patikėti jus konsultuosiančiam gydytojui.

„Eglės reabilitacijos centro“ archyvo nuotr.

Reabilitacijos centras nuolat tobulėja, auga ir plečia teikiamų paslaugų asortimentą, papildant naujomis procedūromis ir specialistais, gilinančiais savo profesines žinias specialiose medicininėse srityje.

„Eglės reabilitacijos centras“ Kaune – patikimas pagalbininkas, sugrąžinsiantis jus į sklandų ir veržlų gyvenimo skrydį. Palikite sveikatos problemas praeityje ir leiskimės į naują startą, neapsunkintą skausmų ir papildomų naštų.

Laukiame jūsų  pačioje Kauno širdyje – Vytauto pr. 37b.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių