Autokrautuvo vairuotojas Valdemar: naktinė pamaina leidžia suderinti darbą ir laisvalaikį

  • Teksto dydis:

Artėjant šventiniam sezonui e. prekyboje suaktyvėja tiek logistikos sektoriaus darbdaviai, tiek sezoninio arba darbo pamainomis ieškantys darbuotojai. Kokie tokio darbo privalumai ir kokius mitus griauna dirbantys logistikos centruose? Savo istorija dalijasi „Omniva LT“ autokrautuvo vairuotojas Valdemar Vysocki.

Darbas mėgstantiems techniką ir tikslumą

Siuntų logistikoje be skirstymo linijos vienas svarbesnių darbo mechanizmų yra autokrautuvas. Jis padeda užduotis atlikti greičiau, sumažina fizinį krūvį darbuotojams ir žymiai pagerina jų darbo našumą. V. Vysocki sako matantis panašumų su automobilių sportu – vairuojantiems autokrautuvą reikalingi ne tik techniniai įgūdžiai, bet ir gebėjimas greitai priimti sprendimus.

„Kiekvieną naktį esu atsakingas už tai, kad siuntos būtų transportuojamos greitai ir saugiai. Turiu ne tik vairuoti autokrautuvą, bet ir planuoti siuntų iškrovimo ir pakrovimo laiką, atlikti reikiamus skaičiavimus ir užpildyti dokumentus. Manau, ši pozicija yra puiki galimybė realizuoti save tiems, kurie nebijo prisiimti atsakomybę, mėgsta autotechniką, vairuoti ir manevruoti“, – sakė V. Vysocki.

Valdemar pasakoja, kad į „Omniva“ grupę prieš pusantrų metų jį pakvietė čia jau dirbantis bičiulis. Iš lūpų į lūpas keliaujanti rekomendacija, pasak jo, ir dabar puikiai veikia, nes komanda tikrai įkvepia. Jį labai motyvuoja palaikantys ir draugiški kolegos, kurį vienija bendros vertybės ir humoro jausmas. Kolegos kartu juokauja, kad autokrautuvas dėl savo ilgų šakių primena limuziną, todėl kartais galima pasijausti lyg vairuotum prabangų automobilį.

Autokrautuvo vairuotojas Valdemar: kiekvieną naktį esu atsakingas už tai, kad siuntos būtų transportuojamos greitai ir saugiai. Partnerio nuotr.

Iš autokrautuvo – į lenktynių trasą

Valdemar kasdienis darbas labai dinamiškas. Kiek ekstremalesnis yra jo laisvalaikis.

„Kartu su tėčiu dalyvaujame automobilių lenktynėse. Džiaugiuosi, kad kartu turiningai leidžiame laiką ir jau esame iškovoję ne vieną medalį. Kartais juokauju, kad lenktynės panašios į mano darbą – tiek vienur, tiek kitur turiu finišuoti greitai, tiksliai ir saugiai. Skiriasi tik transporto priemonė“, – mintimis dalijosi autokrautuvo vairuotojas V. Vysocki.

Valdemar pasakoja, kad suderinti darbą ir hobius dirbant naktinėje pamainoje nesudėtinga – tinkamai planuojant savo laiką, galima ir kokybiškai pailsėti, ir užsiimti mėgstama veikla.

Galimybės augti ir kilti karjeroje

Pasak pašnekovo, ne veltui „Omniva“ yra vienas mėgstamiausių prekės ženklų Baltijos šalyse. Įmonė rūpinasi, kad kiekvienas darbuotojas būtų apmokytas ir galėtų tobulėti savo srityje.

„Įmonė ne tik suteikia reikalingus mokymus, bet ir skatina imtis naujų iššūkių. Pavyzdžiui, autokrautuvo teises galėjau išsilaikyti padedamas įmonės. Man taip pat labai padeda supratingi kolegos, iš kurių galiu mokytis ir gauti vertingų patarimų“, – pridūrė V. Vysocki.

V. Vysocki apie savo komandą: mane motyvuoja palaikantys ir draugiški kolegos, kuriuos vienija bendros vertybės ir humoro jausmas.  Partnerio nuotr.

Autokrautuvo vairuotojas, kalbėdamas apie savo darbo privalumus, pabrėžia darbuotojams suteikiamų papildomų naudų paketą, vidinę kultūrą, orientuotą į darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrą, fizinės ir psichologinės gerovės palaikymą. Esą kolegų organizuojamos bendros veiklos ir šventės tikrai pastebimai stiprina komandinę dvasią. 

Ieško darbuotojų naujame Kauno logistikos centre

Vos prieš tris savaites oficialiai atidarytas „Omniva“ Kauno logistikos centras dirba visu pajėgumu. Moderniausia Baltijos šalyse automatizavimo technologija leidžia per parą išskirstyti net iki trečdalio milijono įvairaus dydžio ir svorio siuntų net į 600 skirtingų krypčių. Tačiau proceso sėkmė priklauso ne tik nuo technologijų, bet ir nuo su ja dirbančios komandos, kuriai ieškoma pastiprinimo. Šiuo metu „Omniva“ Lietuvoje kviečia prie savo komandos prisijungti siuntų skirstytojus, autokrautuvų vairuotojus ir kurjerius, daugiausia jų – dirbti Kaune.

Darbo skelbimus rasite „Omniva“ karjeros puslapyje čia.

„Omniva“ Kauno logistikos centras, kuris šiuo metu aktyviai ieško darbuotojų:



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bliamba

Bliamba portretas
Žmogau,tu nemiegi 24 valandas per parą,ar kaip,kad turi tiek jėgų po darbo..nu būna aišku nukrypimų,kur žmogus naktimis dirba,nes negeba miegoti ir sako,kad oj,aš čia toks,tik kad ant sveikatos ir kūno labai greit tos pasekmės nakties darbo išlenda,bent jau aplinkiniams,nors jis pats issijuoses neigia,kad jam kenkia. paklausinekit jūs jo po kelių metų apie tokį darbą,įdomu ar nepakeis nuomonės.

Gime durnas tai jau iki grabo lentos

Gime durnas tai jau iki grabo lentos portretas
Paziuresim ka IDIOTAS po puses metu uzgiedos apie naktini darba. Vaistai brangiai kainuoja, o smegenu transplantacijos dar nera.

kai kvailys tai cia jau ilgam.

kai kvailys tai cia jau ilgam. portretas
...................... .
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių