Kaip lovoje elgiasi skirtingi zodiako ženklai ir kokie partneriai jiems labiausiai tinka?

  • Teksto dydis:

Seksas gali būti tabu tema, tačiau tai yra dalykas, kurį gamta „įrašė“ mums į smegenis. Patinka jums tai ar ne, šiuo metu bene visi žmonės galvoja apie seksą. Tai paremta ne vien išsivysčiusiu evoliuciniu instinktu, tai – ir dėl noro tiesiog suartėti su kitu žmogumi, rašoma stylecaster.com portale.

Jeigu kada galvojote, koks kiekvienas iš zodiako ženklų yra lovoje, o permiegoti su visais laiko nėra, šis tekstas yra kaip tik jums.

Vėlgi, nors seksas yra jautri tema, jis jungia mus visus. Net pats tyliausias ir droviausias žmogus turi savo slaptų miegamojo fantazijų.

Natūralu, kad kažkokie dalykai jus jaudina labiau nei kitus, o kažkas absoliučiai atstumia. Greičiausiai turite savų fantazijų, į kurias pasineriate kai būnate vieni vėliais vakarais. Patikėkite, turite tik jums pritaikomų gebėjimų, su kuriais savo mylimą žmogų galite nusiųsti į malonumų pasaulį.

Kadangi kiekvienas yra savaip gražus ir unikalus, visi nusipelno būti geidžiami ir mylimi būtent tokie, kokie yra.

Metas pagerbti savo geismus ir pasimėgauti savo kūnu bei malonumais, mat, kiekvienas zodiako ženklas teikia firmines seksualines patirtis, remdamasis savomis interpretacijomis.

Nesvarbu, ar esate moteris–žudikė – skorpionė, kuri tiesiog spinduliuoja seksualine energija, ar rafinuotas ir paslaptingas ožiaragis, turintis slaptų geismų, jūsų išskirtinės savybės pasako, kokią energiją skleidžiate į aplinkinį pasaulį.

Protą išjungiančios seksualinės patirtys yra bene maloniausias dalykas pasaulyje, aktualus kiekvienam gyvam žmogui, tad, štai, 12 zodiako ženklų ir jų savybės miegamajame.

Avinas

Geriausiai sutaria su: svarstyklėmis, liūtais, šauliais

Kai kalba pakrypsta sekso tema, jūs esate gana tiesmuka asmenybė, kurią domina tik tikslas. Lovoje esate tvirti ir „neapdoroti“. Tai – logiška, nes jūsų pagrindinė planeta yra Marsas – Karo dievo planeta.

Jūsų apetitas yra tikrai puikus, dažniausiai esate nusiteikę geram „pasijodinėjimui“. Prabangios vakarienės, saldūs žodžiai ar delikatūs kostiumėliai jūsų visai nedomina, nes tikrai greitai įsiplieskiate, atsiradus intymumo kibirkščiai.

Galbūt jums patinka, kai seksas būna kiek šiurkštokas, juk būtent toks seksas jums padeda atiduoti dalį agresijos.

Žinoma, jūsų rungtyniavimo natūra nulemia tai, kad jums niekada nepabosta myliu–nemyliu žaidimai ir mylimųjų gaudynės.

Bene geriausias patarimas, kaip užvesti avinus: pasakykite jiems, kad šie yra seksualiausi žmonės, kokius esate matę. Būkite nuoširdūs!

Jautis

Geriausiai dera su: skorpionais, mergelėmis, ožiaragiais

Esate nepaprastai jautrus ir atsidavęs seksualinis partneris. Tiesiogiai esate siejamas su penkiais pagrindiniais pojūčiais: regėjimu, garsu, skoniu, prisilietimu, kvapu. Jums svarbu pasinerti į visus šiuos pojūčius.

Jūsų manymu, laimi tas, kas būna kantriausias. Gal todėl jums tokios svarbios yra įžanginės glamonės ar žaidimai. Masažai, eteriniai aliejai, žvakės, muzika ir, žinoma, dovanos!

Jums reikia prabangos ir tai tam tikra prasme persismelkia į lovos patalus (šie, greičiausiai, yra iš Egipto vilnos). Jūsų planeta yra Venera – grožio planeta.

Esate žmogus, kuris nori patirtis padaryti tiek estetiškai malonias, kiek tik įmanoma. Beje, eiti į dušą kartu su jaučiu yra bene geriausias būdas juos įkaitinti.

Žuvys

Geriausiai dera su: mergelėmis, vėžiais, skorpionais

Seksas su žuvimis yra svajonės išsipildymas ir tai nėra perdėjimas. Jeigu esate žuvis, visada esate nusiteikę pabėgti nuo realybės, o tam padaryti jums geriausiai tinka pašėlęs seksas!

Ji – tipiškas ožiaragis. Miega visą dieną. O visa naktį geria ir užkandžiauja vyrais

Jūsų fantazijos yra beribės ir nepaprastai detalios, jos net „50 pilkų atspalvių“ autorių priverstų išrausti. Tiesą pasakius, esate žmogus, kuris gali apsieiti ir be sekso ar masturbacijos, nes jūsų svajonės yra nepaprastai intensyvios.

Žuvims natūraliai patinka tantrinis seksas. Jums nereikia kiekvieno intymaus momento užpildyti prakaituotu ir nevaržomu seksu, jums patinka ir ilgos glamonės po gero „jodinėjimo“. Norite iš tiesų susijungti su savo mylimu žmogumi, tiek kūnu, tiek siela.

Vandenis

Geriausiai sutaria su: liūtais, dvyniais, svarstyklėmis

Tikėkite ar ne, tačiau vandeniai yra vieni iš labiausiai padykusių zodiako ženklų. Išoriškai galbūt jie atrodo kiek šaltoki, ramūs ir susitelkę, nerodantys emocijų, tačiau po šia kauke vandeniai visada mąsto apie kažką nešvankaus.

Šis ženklas dažniausiai turi nepopuliarių seksualinių fantazijų, juos dažnai traukia įvairūs ekscentriški ir netradiciškai gražūs žmonės.

Vandeniai yra gyvi posakio „intensyviai dirbi, intensyviai ir žaidi“ įrodymai, tai pritaikoma ir miegamajame. Jie taip pat siejami su platoniška meile ir juos greičiausiai domintų „draugai su privalumais“ idėja.

Jeigu jums pasiseks, o taip būna retai, pilnai sukaustyti vandenių dėmesį, jie ir norėdami nesugebės nukreipti jo kur nors kitur.

Ožiaragis

Geriausiai sutaria su: vėžiais, jaučiais, mergelėmis

Pažvelgus iš šono, nepasirodytų, kad ožiaragis gali užsiimti nešvankybėmis. Galų gale, šis elegantiškas ir gerbtinas žemės stichijos ženklas yra tarsi „klasiškumo“ gyvas apibrėžimas. Dėl to gali pasirodyti, kad šis ženklas slopina savo lytiškumą.

Kita vertus, ši seksualinė energija juk turi kažkur pasidėti. Tad jau, kai aistros taurė perpildyta, atrodo, kad išsiveržia geismų už visa gyvenimą.

Šis ryžtingas zodiakas yra tikrai dominuojantis miegamajame. Jiems taip pat svarbu stabilumas, pasitikėjimas. Galbūt todėl jų seksualumas išsiveržia tuomet, kai ožiaragiai yra su žmogumi, kuriuo gali pasitikėti ir pasitiki.

Tačiau tai nereiškia, kad jiems nerūpi pasitaikę vienos nakties nuotykiai, kur nereikalingi nei vardai, nei mobiliųjų numeriai.

Nepamirškime, kaip žymus aktorius Ryan Reynolds apibūdino Betty White:

„Ji – tipiškas ožiaragis. Miega visą dieną. O visa naktį geria ir užkandžiauja vyrais“.

Šaulys

Geriausiai sutaria su: dvyniais, avinais, liūtais

Šaulys širdyje yra nuotykių ir tiesos ieškotojas, šios savybės spinduliuoja ir kai mylitės. Dažniausiai esate atviri seksui ir jo įvairiausioms formoms, net patys tiksliai negalėdami pasakyti, kas jus užveda, o kas nelabai.

Juk jūsų skoniai ir geismas nuolatos keičiasi, kartu su kiekviena seksualine patirtimi.

Jūs siekiate gyvenimą patirti visu 100 proc. ir mielai permiegate su žmonėmis, kurie jums gali parodyti naują ir nepatirtą pasaulį, su tais, kurie yra pažengę, turi įgūdžių sekse ir gali jus išmokyti apie kūniškus ryšius.

Žinoma, kartais mėgstate ir susikeisti šia role – tapti partneriu, kuris parodo kitam žmogui, kas yra tas seksas.

Šauliams labai patinka mokytis, tad jiems visai patiktų persirengėlių žaidimai – ypač dėstytojo ir studentės scenarijai.

Mirčiau dėl tavęs

Skorpionas

Geriausiai dera su: jaučiais, žuvimis, vėžiais

Skorpionai yra tiek žinomi dėl savo nepaprastų seksualinių gebėjimų, kad galima pagalvoti, jog jie – vaikštantys vibratoriai. Jeigu atvirai, tai būtų 100 proc. tiesa. Skorpiono ženklas valdo intymias vietas, tai reiškia, kad seksas yra jų dvasinės prigimties dalis.

Nors skorpionai yra nepaprastai paslaptingi ir sunkiai pajudinami, miegamajame jie absoliučiai išsilaisvina, parodydami partneriui savo visatos gilumas, kurios slepiasi skorpionų sielose.

Skorpionai visada mylisi taip tarsi tai būtų jų paskutinis kartas, – mėgaudamiesi kiekvienu aistros gurkšniu. O kadangi šis ženklas nepaprastai didžiuojasi savo seksualiniu alkiu, jie sugeba užburti kiekvieną, bene kaip sirenos su savo dainomis, ir priverčia pasiduoti geismui.

Jeigu miegate su skorpionu, pasakykite jiems kažką tiek gotiško, tiek romantiško, pavyzdžiui:

„Mirčiau dėl tavęs“. Jie apsivynios jums aplink pirštą nė nemirktelėjus.

Svarstyklės

Geriausiai dera su: avinais, dvyniais, vandeniais

Išoriškai svarstyklės atrodo itin santūrūs ar nuošalūs, net sunku įsivaizduoti, kaip jie atrodo miegamajame. Išvaizda jie yra tokie statiški ir gražūs, kad atrodo kaip antžmogiai. Kyla klausimas, ar jie apskritai gali šėlti lovoje?

Nereikia spręsti apie knygą iš viršelio, nes svarstyklės turi ir kitą asmenybės pusę, kuri pasirodo, kai šie yra pilni geismo. Šis zodiakas simbolizuoja harmoniją ir tai gali būti staigmena. Juos užveda ekstremumai.

Nepaisant jų orientacijos, šį ženklą traukia „blogo berniuko“ tipai. Būtent tokie žmonės, dėl kurių nevaržomų asmenybių svarstyklėms gali pasirodyti, kad būtent jie gali įvesti šiokį tokį balansą.

Reikia nepamiršti, kad svarstykles daugiau ar mažiau valdo jų užpakaliukas, tad derėtų kartais jį spustelėti ar pliaukštelėti.

Mergelės

Geriausiai sutaria su: žuvimis, jaučiais, ožiaragiais

Jūs esate gėlė, kurią visi nori nusiskinti ir turėti. Nors esate kiek stoiški ir neaiškios auros, slapta skleidžiate savo kerus, į kuriuos atsiliepia tinkami žmonės. Jie supranta, ko jūs norite.

Esate klasikinis paklusnumo variantas miegamajame, jūs geidžiate kitam suteikti malonumą. Vien pati mintis, kad kitam suteiksite orgazmą, pačias mergeles gali privesti prie orgazmo.

Šiam ženklui labai svarbios detalės, tad kiekvieną kartą, kai partneris(ė) suaimanuos, mergelės puikiai įsidėmės, ką ir kaip jos darė tuo metu, ir prisimins ateičiai.

Nors mergelių ženklo atstovai yra nusiteikę duoti miegamajame daugiau negu imti, jiems lygiai taip pat svarbu, kad mylimas žmogus atitiktų jų aukštus seksualinius standartus.

Jei esate mergelė, jus greičiausiai jaudins tiesmukas partneris, tas, kuris nori jus vytis, saugoti nuo bet kokių pavojų. Galų gale, mergeles valdo mergelių žvaigždynas.

Liūtas

Geriausiai sutaria su: vandeniais, šauliais, avinais

Jeigu esate liūtas, tikrai nesirinksite tų, kurie jums negali užtikrinti pašėlusio sekso. Kadangi jus valdo švytinti ir pasitikinti saulė, norite partnerio, kuris garbintų žemę, kuria jūs vaikštote, tačiau nebūtų per daug jumis apsėstas.

Jums reikia partnerio, kuris jūsų alkį patenkins, tačiau tik iš dalies, kad norėtumėte dar.

Esate žinomi dėl to, jog turite nepaprastą gebėjimą be jokių pastangų pritraukti gerbėjų dėmesį, o štai, lovoje esate bene gyvuliški ir pasiutę. Tarsi medžiotumėte aistrą kaip tikras žvėris.

Be abejonės, ši laukinė jūsų pusė nepaneigia fakto, kad esate elegantiški ir nepaprastai rafinuoti. Nepaprastai pasitikite savimi, todėl dažniausiai nebijote kažkam pasakyti apie savo jausmus, ypač, jei tam kažkam jaučiate geismą.

Vėžys

Geriausiai dera su: ožiaragiais, skorpionais, žuvimis

Seksas su vėžiu yra tiesiog magiška patirtis. Šiam ženklui vadovauja jų emocijų vandenynai, vėžiai dažnai pereina per daug fazių (tai – logiška – juos valdo Mėnulis).

Vieną dieną šie ženklai gali jaustis nepaprastai susijaudinę, tačiau jei staiga pasijus nesaugiai, staigiai sulįs atgal į savo vidinį kiautą.

Norint, kad vėžys nuoširdžiai mėgautųsi patirtimi, jie turi būti visiškai emociškai įsitraukę ir pažeidžiami. O kai randamas tinkamas partneris, kurio energija sutampa su vėžio, seksas tampa tarsi patirtimi iš kito pasaulio.

Vėžiai labai rūpinasi savo mylimu žmogumi, suteikia visiškos apsaugos jausmą, net kai stovite prieš juos nuogi.

Paslapčia daugelis nori permiegoti su vėžiu, greičiausiai todėl, kad šio ženklo atstovės gali pasigirti puikiomis krūtimis.

Nepamirškite stimuliuoti vėžio erogeninių zonų.

Dvynys

Geriausiai dera su: šauliais, liūtais, vandeniais

Jūsų dviveidžių reputacija kalba už jus pačius. Miegamajame esate mielas ir nekaltas kūdikėlis, žaidžiate bejėgį. Žinoma, galite pavirsti ir aistringu dominantu, kuris mylimam žmogui parodys, kas čia bosas.

Partneriams reikia suprasti, kad dvyniams reikia įvairovės miegamajame, kitaip jiems greitai viskas nusibos.

Protingi, kalbūs ir išdykę dvyniai puikiai geba kalbėti nešvankiai, o kadangi mėgstate išsakyti savo jausmus, esate iš tų partnerių, kurie kulminacijos akimirką ištaria „aš tave myliu“, net jei tai beprasmis vienos nakties nuotykis.

Kas pasakyta miegamajame, lieka miegamajame.

O kadangi jus valdo rankos, su jomis galite atlikti intymius stebuklus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

prašau paaiškinti

prašau paaiškinti portretas
Tai su ženklais reikia santykiauti ar su žmonėmis? O tie zodiako ženklai vyriškos ar moteriškos giminės? Ir kaip tuos ženklus lovoje padėti, ar jie tilps ir kuriuo galu? Gal reikėjo brėžinių pridėti, kad partneriai suprastų, kaip elgtis su tais ženklais. Ir dar klausimas: Kiek yra tų „lovinių ženklų?“

Tinka,netinka,

Tinka,netinka, portretas
bet jei turi sveikatos - visus galima pritaikyti.

Bulvaras

Bulvaras portretas
Kauno diena - Avino zenklas.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių