Pranešta, kada bus galima atsisveikinti su V. Garastu

  • Teksto dydis:

Skaudi žinia, atskriejusi iš Kelno, sukrėtė visą Lietuvos sporto bendruomenę, Lietuvos visuomenę. Eidamas 64-uosius mirė legendinio krepšinio trenerio Vlado Garasto ir jo žmonos Irenos sūnus Virgilijus.

Į Vokietiją Virgilijus Garastas išskrido palaikyti Lietuvos krepšinio rinktinę. Skrido tuo pačiu lėktuvu, arenoje stebėjo lietuvių rungtynes su Slovėnija ir Prancūzija, tačiau tolesnių dvikovų nesulaukė – jo širdis sustojo ilsintis viešbučio numeryje.

Sportas buvo legendinio krepšinio trenerio Vlado Garasto ir Irenos Garastienės, buvusios Lietuvos 100 m distancijos bėgimo čempionės, šeimos kraujyje. Virgilijus studijavo tuomečiame Kūno kultūros institute (dabar – Lietuvos sporto universitetas), žaidė Kauno krepšinio mėgėjų lygoje. Trumpai pabuvęs treneriu, pasuko į verslą, tačiau nuo sporto nenutolo. Šeimos geną perėmė Virgilijaus ir Raimondos Garastų sūnus Rokas, šiuo metu treniruojantis „Kauno Žalgirio“ futbolo komandą.

Gedintys Velionio tėvai Vladas ir Irena, sesuo Jolanta, Virgilijaus žmona Raimonda, sūnūs Vladas, Rokas ir jų šeimos praneša, kad su mylimu sūnumi, broliu, tėvu, seneliu Virgilijumi Garastu galima atsisveikinti rugsėjo 10 d., šeštadienį, nuo 14 val. „Rekviem“ atsisveikinimo namų (Jonavos g. 41A, Kaunas) „Ramybės“ salėje. Urna išnešama 17 val. Amžinojo poilsio Virgilijus Garastas atguls Petrašiūnų kapinėse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kad.

Kad.  portretas
Jau palaidotas, o vis dar pliurpiat. Užuojauta artimiesiems. Amen.

Manau krepšininkai ne paskutiniai

Manau krepšininkai ne paskutiniai portretas
Prie to prisidėję su tokiu žaidimu

Princas Čarlezas

Princas Čarlezas portretas
Kuo jis žymus ? Kad Vl. Garasto sūnus ?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių