Prancūzai žino, kad kova su lietuviais lengva nebus

Nors paskutiniame kėlinyje prancūzai bandė „pastatyti klizmą“ Serbijos komandai, galutinis rezultatas nulėmė, jog Lietuva šiandien kausis su vos keliais taškais pralaimėjusiais prancūzais.

Sporto ironija – Lietuva, laimėjusi prieš Turkijos komandą, jau antradienį šventė mažą pergalę ir it numatė, jog didžioji kova vyks būtent dėl bronzos. Tuo tarpu prancūzai, čempionato pradžioje nerodę stebuklų ir žinoję, jog šiųmetinė komandos sudėtis toli gražu nėra stulbinanti, šiandien pyksta. Pyksta, jog pirmąją rungtynių, buvusių keliu į nė nesvajotą auksą, dalį žaidė „it vaikai“ („France 2“), o vėliau buvo tiesiog per vėlu.

Žvelgiant plačiau, galimybė Prancūzijos ekipai kautis dėl medalių jau yra didžiulis laimėjimas, nes ilgus pasaulio čempionato metus ketvirtoji vieta jiems buvo aukščiausias laimėjimas. Tad šiandien jie vėl kausis. „Grįžkime į kovą“ – iškart po vakarykščio pralaimėjimo skelbia „L’equipe“, didžiausias Prancūzijos sporto ekspertas.

Medalis, – be abejonės, prancūzų tikslas. Jie žino, jog, „pakankamai neįvertino serbų jėgos“ ir „neišlaikė lygio po varžybų su Ispanija“ (Vincent Collet, „L’equipe“). Šių klaidų šiandien jie rengiasi išvengti.

Po vakarykščių varžybų tiek žaidėjai, tiek prancūzų komentatoriai sutaria, jog kova su lietuviais lengva nebus. “France 2”, pagrindinio Prancūzijos nacionalinio kanalo komentatoriai, Lietuvos armiją vadina „sunkiai įveikiama“ ir “labai, labai stipria”. Iš anksto žinant, koks priešininkas jų laukia, psichologinis pasiruošimas prancūzams taps arba tramplinu, arba smūgiu į paširdžius. Prancūzijos ekspertai sutaria, jog jų komanda šiemet nėra itin stabili – jie gali parodyti siurprizų, kaip padarė varžybų su serbais antroje pusėje, arba gali būti sugniuždyti buvusios nesėkmės ir susikaupti tiesiog per vėlai. Prancūzai pasiruošti mačui su lietuviais turės tik 18 valandų.

Tuo tarpu Jono Kazlausko kariai mūšiui dėl trečiosios vietos ruošiasi jau nuo antradienio. Šiandien Lietuvos – Prancūzijos komandos Madrido arenoje susitiks 19 val.  Lietuvos laiku.


Šiame straipsnyje: LietuvaPrancūzijakrepsinis14

NAUJAUSI KOMENTARAI

4-ta vieta

4-ta vieta portretas
nepasisekė su bronza, pasiseks su sidabru. Nenusiminkime, 4-ta vieta yra puikus laimėjimas, tik, kai pradeda sektis, visi puola galvoti tik apie medalius ir užmiršta, kad kelyje į juos yra labai galingos komandos. labiausiai čia pasitarnavo įvairios neargumentuotos reklamos, kuriomis įtikėjo kai kurie aistruoliai. Iš tiesų, mūsų komanda tikrai stipri, joje nėra šoklių ir atletiškų juodukų, tačiau iškopėme į 4-tą vietą pasaulyje. Gal norite kokius kelis juodukus natūralizuoti? Tad neklykit ir džiaukitės tuo, ką turime su grynai lietuviška komanda.

stano

stano portretas
lietuva liks 4 vietoja.

NA NA

NA  NA portretas
jei prancūzai , diktuos savo žaidimą ir žais laisvai ,kaip amerikonai ,tai jie ir nugalės ,,,,,,sėkmės ,senstančiai komandai , reikia šviežio kraujo ir fasado,,,,,
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių