Libanas kapitono vedamiems lietuviams nepasipriešino ir Kėdainiuose

  • Teksto dydis:

Pirmajame pasirengimo etape Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė antrąsyk pasiekė nesunkią pergalę. Kazio Maksvyčio auklėtiniai Kėdainiuose 105:66 (35:12, 22:23, 24:21, 24:10) sutriuškino Libano krepšininkus.

Triuškinamą persvarą lietuviai susikrovė dar pirmajame ketvirtyje. Jį dviem tritaškiais pabaigė Rytis Petraitis ir švieslentėje degė iškalbingi skaičiai – 35:12. Antrajame ketvirtyje žaidimas klostėsi tolygiau, o į pertrauką šeimininkai išėjo su minimaliai sumažėjusiu atotrūkiu – 57:35.

Vaizdas ant parketo nesikeitė ir antroje mačo dalyje. Lietuviai toliau laikėsi priekyje didžiuliu skirtumu. Prieš ketvirtąjį kėlinį mūsiškiai pirmavo 81:56. Galiausiai per paskutiniąsias dešimt minučių lietuviai dar labiau tolo, kol galiausiai pasiekė laimėjimą didžiuliu skirtumu.

K. Maksvyčio vyrai ir vėl puikiai realizavo tritaškius (14/27, 51 proc.) bei dalinosi kamuoliu (30 rez. perd.).

Nuostabų pasirodymą surengė rinktinės kapitonas Eimantas Bendžius. Veteranas tobulai atakavo krepšį (2/2 dvit., 3/3 trit., 7/7 baud.) ir iš viso surinko 20 taškų.

Jam gerai talkino Laurynas Beliauskas (14 tšk.), Marekas Blaževičius (11 tšk.) bei Marius Valinskas (10 tšk.).

Paskutinė akistata su olimpinei atrankai besiruošiančiais libaniečiais mūsiškių laukia jau penktadienį Panevėžyje. Tiesioginę susitikimo transliaciją nuo 19.30 val. stebėkite per TV3 televiziją. Bilietus galite įsigyti čia.

Lietuva: Eimantas Bendžius 20, Laurynas Beliauskas 14, Marekas Blaževičius 11, Marius Valinskas 10, Ąžuolas Tubelis ir Paulius Danusevičius po 9, Rytis Petraitis 7, Martynas Arlauskas 6.

Libanas: Sergio El Darwichas 19, Gerardas Hadidianas 11, Omari Rasulala Spellmanas ir Jadas Khalilas po 10.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Reikėjo pasikviesti Palestiną iš Gazos sektoriaus ... Būtų dar paprasčiau.

as

as portretas
libanas,pasijuokim

Joo

Joo portretas
Tuo pačiu laiku kaip finalai. Ar negalima buvo susitarti dėl kito laiko? Ir varžovai skysti, jokios naudos iš tokių pasisvaidymų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių