Kauno arenos pabaigtuvės jau ketvirtadienį?

Šį ketvirtadienį Kauno savivaldybėje renkasi Kauno arenos statybų pabaigos komisija, kuri nuspręs, ar arena jau tinkama ir statybos baigtos. Anksčiau susirinkę komisijos nariai Kauno savivaldybei ir arenos statytojams įteikė klaidų sąrašą. Tikimasi, kad klaidos bus ištaisytos.

Kauno mero pavaduotojas Povilas Mačiulis viliasi, kad jau ketvirtadienį gali būti paskelbta, kad arena užbaigta. "Tikimės, kad jau ketvirtadienį galėsime paskelbti džiugią žinią, tačiau arena yra sudėtingas statinys, tad nereiktų nusivilti, jei taip ir nebus. Vienas dalykas, kuris gali sukelti trukdžių yra elektroninės sistemos. Tačiau vilties turime,"- sakė Kauno mero pavaduotojas P.Mačiulis

Koncesininko atstovė Angelė Dementavičiūtė teigė abejojanti, ar jau ketvirtadienį pavyks paskelbti, kad arena baigta, tačiau "viltis miršta paskutinė". Pasak A.Dementavičiūtės arenoje reikia atlikti dar vieną priešgaisrinės sistemos bandymą. "Yra pastabų ir dėl ventiliacijos sistemos. Tačiau gal darbuotojai pasistengs ir viską padarys," - teigė Angelė Dementavičiūtė. Pasak jos, dar nesuderintos ir inžinierinės komunikacijos - "reikia, kad visa arena būtų valdoma iš vieno taško. Kad kilus pavojui būtų galima tinkamai reaguoti. Bet kaip ir sakiau - visko gali būti. Galbūt komisija nuspręs, kad arena baigta, tačiau pateiks dar nemažą savo patarimų sąrašą".


Šiame straipsnyje: Kauno arenakrepšinis

NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
Bent jau šiandien, tai vaizdelis klaikus, net nepanašu į užbaigtuves. Visur žemės, dulkės, purvas, maišai kažkokie balti sukrauti Čia nuotraukoje tai žalia veja - bet ji geriausiu atveju bus tik kitais metais, o šiemet purvas.

dpo

dpo portretas
dievuli,negi tie vamzdžiai ant stogo ir matysis?Paatvirausiu-netikėjau,kad tokį siaubą pastatys.

nysa

nysa  portretas
ka ????????????? juokauja gal :D kas diena pro ten varau abejoju kad tiek kiek like per dvi dienas damus
VISI KOMENTARAI 63

Galerijos

Daugiau straipsnių