„Pacers“ atrado būdą kaip uždengti L. Jamesą? (komentaras)

Indianos „Pacers“ vairininkas Frankas Vogelis atskleidė, kad Lance‘as Stephensonas pasiprašė dengti LeBroną Jamesą NBA Rytų konferencijos finalo serijos ketvirtosiose rungtynėse.

Po trečiosios dvikovos Majamio „Heat“ lyderį dengiantis Paulas George‘as pripažino, kad vienas nesustabdys LeBrono ir prašė komandos draugų pagalbos.

„Tiesiog diskutavome apie gynybinius veiksmus prieš Jamesą, – pasakojo Vogelis. – Neišpūskime šios istorijos. Kalbėjome apie tai, kad reikia nuimti dalį naštos nuo Paulo pečių.

Kartais LeBroną gali padengti Samas Youngas. Tačiau Lance‘as pasakė: „Aš taip pat dengsiu jį kurį laiką. Mes pasidalysime šia užduotimi.“

Ketvirtajame mače pakiliai žaidęs Stephensonas pelnė 20 taškų ir atkovojo 5 kamuolius.

„Kai Lance‘as rungtyniauja prastai, mūsų žaidimas stringa, – pastebėjo „Pacers“ vyriausiasis treneris. – Kai jis žaidžia gerai, tuomet ir komanda puikiai pasirodo. Stephensonas yra mūsų žaidimo barometras.“

Nors „Pacers“ gynėjo dengiamas Jamesas pelnė 24 taškus, tačiau pasižymėjo prasčiausiu taiklumu – 4/11 dvitaškių (36 proc.) šioje serijoje.

„Jei atvirai, Lance‘as yra nuostabus mūsų komandos žaidėjas, – tvirtino vienas Indianos komandos lyderių Roy Hibbertas. – Stephensonas vis dar jaunas, Šį sezoną jis rungtyniauja nuosekliai.

Jis turi dar labiau tobulėti ir tai daro. Kai Lance'as dengia LeBroną arba Dwyane‘ą Wade‘ą, tuomet galima sakyti, jog būna įmetamas tiesiai į ugnį. Džiaugiuosi dėl Stephensono, nes jis reikalingas, kad iškovotume pergales.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių