Kauno šokėjai triumfavo Lietuvos čempionate

Alytuje įvykusiame Lietuvos klasikinių sportinių šokių čempionate triumfavo kauniečiai, laimėję suaugusiųjų ir jaunimo varžybas.

Suaugusiųjų grupėje neprilygstami buvo Kauno „Sūkurio“ klubo šokėjai Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė. Sidabro medaliai įteikti „Sūkurio“ ir „Dileksos“ klubų duetui Vaidotui Lacičiui ir Veronikai Golodnevai, bronzos - Kauno „Kaspino“ porai Evaldui Sodeikai ir Ievai Žukauskaitei.

Jaunimo grupėje sėkmė lydėjo Edgarą Baltaragį ir Eveliną Kalkauskaitę iš Kauno „Rolo“, antri  buvo Tadas Zgirskis ir Ugnė Januškevičiūtė iš „Kaspino“, treti - Panevėžio klubo „Rumba“ atstovai Žymantas Kučikas ir Agnė Pečeliūnaitė.

Jaunių grupėje geriausiai pasirodė Sergejus Skripčenko ir Goda Zajauskaitė (Palangos moksleivių klubas), kitas prizines vietas užėmė Jokūbas Laukaitis ir Patricija Belousova (Vilniaus „Siluetas“ ir „Tornado“) bei Panevėžio „Rid rito“ duetas  Mindaugas Strazdas ir Karolina Sabaliauskaitė.

Šių grupių nugalėtojai bei prizininkai iškovojo teisę atstovauti Lietuvai pasaulio ir Europos čempionatuose bei taurių varžybose.


Šiame straipsnyje: SportiniaiŠokiaiLietuva

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių