J.Couceiro treniruos rinktinę?

Savo vardą į Lietuvos futbolo istoriją jau įrašęs FBK "Kauno" strategas iš Portugalijos Jose Couceiro greičiausiai treniruos ir mūsų nacionalinę rinktinę.

Kaip ir buvo galima spėti, J.Couceiro nusprendė nesitenkinti vien darbu "Kauno" klube, tad padavė paraišką tapti Lietuvos rinktinės treneriu. Šis postas liko laisvas po to, kai praėjusią savaitę iš pareigų oficialiai pasitraukė Algimantas Liubinskas.

Paraiškas treniruoti rinktinę taip pat pateikė dar du specialistai iš užsienio ir vienas lietuvis. Lietuvos futbolo federacija (LFF) neatskleidžia jų pavardžių.

Tačiau LFF vadovai neslėpė, kad pagrindinis kandidatas yra J.Couceiro. LFF rinktinių direktorius Robertas Tautkus šiandien vyks į Kauną susitikti su Portugalijos specialistu. Jei šis netikėtai atsisakytų pasiūlymo, būtų svarstomos kitos kandidatūros.

Kas bus naujasis vairininkas, rinktinė tikrai sužinos iki rugpjūčio 20 dienos, kai Marijampolėje žais draugiškas rungtynes su Moldovos vienuolike.

45 metų J.Couceiro anksčiau yra dirbęs "FC Porto" klubo ir Portugalijos jaunimo (iki 21 metų) rinktinės vyriausiuoju treneriu.

Į Kauną jis atvyko tik prieš tris savaites, tačiau jau spėjo sukurti didžiausią pergalę klubo istorijoje. "Kaunas" iš Čempionų lygos varžybų eliminavo garsųjį Glazgo "Rangers" (Škotija) ir pateko į trečiąjį atrankos etapą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulius1

Saulius1 portretas
CHM, užsireklamavo!
VISI KOMENTARAI 1

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių