Aiškėja Baltijos rankinio lygos finalinio ketverto komandos

  • Teksto dydis:

Baltijos rankinio lygoje sėkmingai ketvirtfinalio barjerą įveikė Kauno „Granitas-Gaja-Karys“, kuris po pergalės namuose laimėjo prieš „Viljandi“ ekipą rezultatu 30:26, svečiuose nusileido tik 23:25 ir pateko į finalinį ketvertą. Tuo metu Klaipėdos „Dragūnas“ žaidė tik pirmąsias ketvirtfinalio rungtynes ir namuose tenkinosi lygiosiomis su Polvos „Serviti“ klubu – 27:27.

Kauniečiai sekmadienį išvykoje žaidė atsakomąsias ketvirtfinalio rungtynes su Estijos klubu „Viljandi“. Nors estai ir laimėjo rezultatu 25:23, „Granitui“ tai buvo palankus scenarijus. Rezultatyviausi kauniečių gretose buvo Deivydas Virbauskas ir Vaidas Drevinskas, kurie pelnė atitinkamai 7 ir 5 įvarčius. Estų gretose geras rungtynes sužaidė Toomas Karlas pelnęs 7 įvarčius.

Kitose ketvirtfinalio kovose sekmadienį susitiko Klaipėdos „Dragūnas“ ir Polvos „Serviti“. Įtemptos rungtynės Klaipėdoje baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 27:27.

Mindaugas Dumčius ir Igoris Kopyšinskis pelnė po 5 įvarčius. Varžovų gretose rezultatyviausias su 7 įvarčiais buvo Muuga Kristjanas.

Šios ekipos atsakomąsias rungtynes žais 26 d.

Vietas finaliniame ketverte be kauniečių jau užsitikrini ir Minsko „SKA“ bei „Riihimaen Cocks“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių