Dentinho prieš LFF Futsal Supertaurę: tikiuosi šis savaitgalis bus puiki naujo sezono pradžia

  • Teksto dydis:

Šį savaitgalį „Kauno Žalgirio“ futsal ekipos laukia dvikovos dėl LFF Futsal Supertaurės. Rugsėjo 14 d. 14 val. kauniečiai Vilkaviškyje pusfinalio rungtynėse susitiks su „Akmenės krašto“ futbolininkais.

Savaitgalio turnyre „Kauno Žalgirio“ komanda sieks apginti praėjusiame sezone iškovotą Supertaurės trofėjų. Tąkart, žalgiriečiai finalo dvikovoje susirungė su Jonavos „Vikingų“ komanda ir rezultatu 8:3 įveikė jonaviečius.

„Dabar esame čempionai. Du metus iš eilės laimėjome Supertaurę, bet nejaučiame didelio spaudimo laimėti vėl. Kartu su savo žaidėjais jaučiame tik spaudimą kasdien sunkiai dirbti, rungtynių metu daryti tai, ką praktikuojamės treniruočių metu. Kiekviena pergalė yra sunkaus darbo pasekmė“, – pasakojo „Kauno Žalgirio“ vyriausiasis treneris Dentinho.

Dėl pirmojo sezono trofėjaus šiemet susirungs keturios pajėgiausios praėjusio sezono salės futbolo ekipos. Savaitgalio turnyrą pradės Lietuvos čempiono „Kauno Žalgirio“ ir „Akmenės krašto“ dvikova. Žalgiriečių strategas kalbėjo, kad kiekvienų rungtynių strategija prasideda nuo varžovo pažinimo.

„Manau, kad gerai pažįstame „Akmenės krašto“ ekipą. Tiesa, šį sezoną komanda pradeda su nauju treneriu, kurį mes puikiai pažįstame ir žinome jo taikomas strategijas, tad atitinkamai ruošiamės šioms rungtynėms, – kalbėjo Dentinho. – Kiekvienos mūsų rungtynės turi strategiją, kuri priklauso nuo varžovo, bet visada stengiamės neapleisti ir mūsų žaidimo stiliaus“.

Dėl patekimo į Supertaurės finalą šeštadienį susirungs ir antra pusfinalio pora – Jonavos „Vikingai“ ir Vilkaviškio „Bruklinas“. Į finalą pateks abiejų pusfinalių nugalėtojai.

LFF Futsal Supertaurės finalinė dvikova įvyks rugsėjo 15 d., 17 val., Vilkaviškio sporto ir pramogų centre. Tą pačią dieną dvi komandos susirungs ir dėl 3-iosios vietos.

„Džiaugiuosi savo komandos progresu. Ekipoje turime nemažai naujokų, tad žaidėjams reikėjo daugiau laiko prisitaikyti vienam prie kito. Turėjome puikų pasiruošimą sezonui, sužaidėme draugiškas rungtynes su įvairiomis komandomis, tad tikiuosi šis savaitgalis bus puiki naujo sezono pradžia“, – mintimis dalinosi Kauno ekipos treneris.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių