Blankiai žaidę anglai grupėje – pirmi, serbai keliauja namo

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą buvo sudėti galutiniai taškai Europos futbolo čempionato C grupėje.

Kovoje dėl atkrintamųjų susitiko Anglijos ir Slovėnijos bei Danijos ir Serbijos rinktinės.

Kelno arenoje susitikę anglai ir slovėnai čia susirinkusiems bei žiūrovams prie televizijos ekranų pateikė slogų mačą. Niekaip savojo žaidimo nerandantys Anglijos rinktinės futbolininkai turėjo kelias progas įmušti – Bukayo Saka buvo arčiausiai to: Londono „Arsenal“ futbolininkas nuginklavo slovėnų vartininką, tačiau buvo fiksuojama nuošalė net dviem anglų žaidėjams.

Tuo tarpu panašus scenarijus vyko ir Miuncheno arenoje, kur Danija kovėsi su Serbija. Pirmajame kėlinyje savo progas turėjo danų Alexanderis Bahas ir Christianas Eriksenas, tačiau pirmojo galva pamuštas kamuolys į vartus nepataikė, o sekantį smūgį atrėmė serbų vartininkas.

Bėgant antrajam kėliniui į pabaigą serbas Aleksandras Mitrovičius griūna baudos aikštelėje, bet perklausęs VAR arbitro verdiktą aikštės teisėjas 11 metrų baudinio neskiria.

Per jau pridėtą laiką Anglijos saugas Cole'as Palmeris rado šiokį tokį tarpą slovėnų gynyboje ir atliko smūgį, tačiau savo klasę čia pademonstravo vartininkas Janas Oblakas.

Galiausiai abu C grupės mačai baigiasi vienodais rezultatais 0:0 ir Serbija tapo ta rinktine, kuri po grupių etapo keliauja namo. Danai surinkę 3 taškus lieka antroje vietoje, slovėnai su tiek pat – treti. Na, o viso grupių etapo metu kritikuoti anglai finišuoja pirmoje grupės vietoje.

Anglija 0 - 0 Slovėnija

Danija 0 - 0 Serbija

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių