Mirtinoje avarijoje suvažinėti devyni žmonės: automobilis tapo nevaldomas?

Seulo policija tiria itin tragišką avariją, per kurią Pietų Korėjos sostinės centre žuvo net devyni žmonės ir dar keturi buvo sunkiai sužeisti. Avariją sukėlė 68 metų vyro vairuojamas itin galingas automobilis, kuris išlėkė į priešpriešinę eismo juostą ir nulaužęs turėklus pervažiavo būrį žmonių.

Pietų Korėja garsėja tvarkingu eismu, tad baisi avarija tikrai sukrėtė ir Seulo, ir visos šalies gyventojus. Vėlyvą vakarą, apie 21.30 val., į netoli miesto rotušės ant šaligatvio besibūriuojančius žmones dideliu greičiu įlėkė „Hyundai Genesis“ automobilis, vairuojamas 68 metų vyro.

Vietoje žuvo šeši žmonės, dar trys mirė ligoninėje, kadangi avarija įvyko pačiame Seulo centre, gelbėtojai atvyko labai greitai.

„Iš viso atvyko 37 ugniagesių transporto priemonės ir 134 darbuotojai. Be to, buvo pasiųsta 20 greitosios pagalbos automobilių, kad nukentėjusieji būtų kuo greičiau išvežioti. Šiuo metu avarijos vietoje nukentėjusiųjų neliko, visi jie išvežti į ligonines ir laidojimo namus“, – pasakojo Seulo gelbėtojų atstovas Kim Chun-su.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Sostinės policija atmeta terorizmo versiją ir aiškinasi, kas iš tikrųjų galėjo nutikti galingam automobiliui ir jo vairuotojui.

„Kol kas negalėjome apklausti vairuotojo, kadangi jis taip pat sužeistas. Tyrimą tęsime, kai jis tik galės duoti parodymus“, – teigė Seulo policijos atstovas Jeongas Yong-woo.

Prieš partrenkdamas pėsčiuosius ir po to, „Hyundai Genesis“ apdaužė dar kelias kitas mašinas. Avarijos vietoje vairuotojas pasakė, kad mašina pati ėmė greitėti, o turint omenyje, kad kai kuriuose šio modelio automobiliuose įmontuoti beveik 400 arklio galių varikliai, tai gali būti tikrai pražūtinga.

Kita vertus, vietos ekspertai, pažiūrėję į gatvių saugumo kamerų įrašus, sako, kad galiausiai „Hyundai“ automobilis pats sustojo, o tai reiškia, kad mašina buvo valdoma. Tokia versija kelia įtarimų, kad tragiškų klaidų galėjo pridaryti ir jos vairuotojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kvailystes rašot

Kvailystes rašot portretas
Tadui ,Anuprui jūs “ žurnaliūgos”parašyki kaip Pinduose Petriukas Onutei bir bir bir darė,manau jiems bus įdomiau.

Tadas ukrainos laikrascio zurnalistui

Tadas ukrainos laikrascio zurnalistui portretas
Proteliu tu nepasizymi... Neturi ka rasyti geriau visai nerasyk.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Alkoholis suveikė...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių