Čekijos prezidentas išleistas iš ligoninės po motociklo avarijos

  • Teksto dydis:

Čekijos prezidentas Petras Pavelas penktadienį buvo išleistas iš ligoninės, kurioje praleido naktį po motociklo avarijos, socialiniame tinkle „X“ pranešė jo biuras.

62 metų prezidentas, pareigas pradėjęs eiti 2023-iųjų kovą, patyrė lengvų sužeidimų, kai ketvirtadienį padarė avariją uždaroje lenktynių trasoje.

„Šį rytą prezidentas Pavelas buvo išleistas iš ligoninės į namus“, – pranešė jo biuras.

„Jis susižeidė krisdamas, [kai važiavo] nedideliu greičiu treniruodamasis uždaroje bekelės trasoje“, – sakoma pranešime.

P. Pavelo biuras nurodė, kad prezidento darbotvarkė kitai savaitei nesikeis.

Pasak diplomatinio šaltinio, tikimasi, kad ateinantį ketvirtadienį P. Pavelas susitiks su NATO užsienio reikalų ministrais, dalyvausiančiais neformaliame susitikime Prahoje.

P. Pavelas, buvęs NATO generolas, garsėja kaip aistringas motociklininkas. Šiuo metu jis važinėja „BMW R1200 GS“.

Netrukus po inauguracijos jis motociklu keliavo į Vokietiją.

Praėjusią vasarą P. Pavelas sulaukė nemalonumų žiniasklaidai paskelbus nuotraukas, kuriose jis matomas važiuojantis motociklu be šalmo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir

ir portretas
vel si /sorvertybine/ cenzsaika bala mutyna ir taip jau mutnas satniekalus savo /vertybiniais/ minusiukais kaip demo ...nas ispaustas i kampa priesinasi iki isproteimo ka ir stebime kas vyksta visur ypac jav kurio aidai pasieke ir kitas zemes vietas ir tai be rotsildu /hazar/ neapsieita nuo kolumbo piratavymo laiku kai hazarai pasivadine zydais finansavo stuberfiureri /hitler/ ir naikino juos kad veliau pateikt saskaita visiems kaip /teisuoliu/ ir neligt cigonu statuse ir tam tiko jeruzale ka ir matome ligi siolei kas ta terorizma remia ???????

Anonimui

Anonimui portretas
Baisūs vata kraugeriai

Senis

Senis portretas
Prie putino vizito - yra fb karikatūra kur bulbašas kaip proste prieš putina , a putka prieš kinieti
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių