B. Netanyahu: smūgis Rafache – tragiškas incidentas

  • Teksto dydis:

Izraelio ministras pirmininkas Benjaminas Netanyahu (Benjaminas Netanjahus) pirmadienį pareiškė, kad smūgis perkeltųjų asmenų stovyklai Gazos Ruože buvo tragiškas incidentas, kurį jo vyriausybė tiria.

„Rafache evakavome milijoną nesusijusių gyventojų ir, nepaisant visų mūsų pastangų, vakar (sekmadienį) įvyko tragiškas incidentas“, – B. Netanyahu sakė parlamentui ir pridūrė, kad „tiriame šį atvejį ir padarysime išvadas“.

Gazos Ruožo pareigūnai pranešė apie 45 žuvusiuosius perkeltųjų asmenų stovykloje Rafache, po smūgio kilus gaisrui.

Pasak vyriausybės atstovo spaudai Avi Hymano (Avio Haimano), smūgis buvo nukreiptas prieš du „Hamas“ kovotojus, atsakingus už daugybę išpuolių prieš izraeliečius okupuotame Vakarų Krante.

„Šie du asmenys buvo sutepti izraeliečių krauju“, – sakė A. Hymanas.

„Pirminiais duomenimis, po atakos kilo gaisras. Šie teroristai slėpėsi po žeme, ir atrodo, kad nukentėjo civiliai gyventojai“, – teigė jis.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo

Jo portretas
Papasakokit apie ruskių raketas į netyčia

Jo

Jo portretas
tai ligonines bomborduoja ,tai stovyklas pabėgėlių , vaikus žudo tūkstančiais , moteris ,nori išvyti palestiniečius , vykdo genocidą. Teisti tą Izraelio nusikaltelį , sadistą natanjahu.

Ar

Ar portretas
ne per dažnai Izraelio žudikai pradeda teisintis del civilių ,kur žūsta paprasti žmonės vaikai .moterys o hamaso kažkoki kovotojai vis dar nepagaunami, galbūt mistiniai.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių