Vengrija dalyvaus Ukrainos taikos konferencijoje Šveicarijoje

  • Teksto dydis:

Sankt Peterburge viešintis Vengrijos užsienio reikalų ministras Peteris Szijjarto (Pėteris Sijartas) ketvirtadienį patvirtino, kad dalyvaus šį mėnesį Šveicarijoje vyksiančiame pasauliniame Ukrainos taikos aukščiausiojo lygio susitikime.

Apie tai pranešė ukrainiečių portalas „The Kyiv Independent“.

P. Szijjarto anksčiau išreiškė abejonių dėl dalyvavimo pasauliniame taikos aukščiausiojo lygio susitikime, į kurį nepakviesta Rusija.

„Vengrija pasisako už taiką ir dalyvaus visuose renginiuose, kurių darbotvarkėje numatyta taika“, – sakė P. Szijjarto ir pridūrė apgailestaujantis, kad renginyje dalyvaus ne visos kariaujančios valstybės.

„Šį kartą taip nėra. Bet kadangi gerbiame šveicarų taikos pastangas, dalyvausime užsienio reikalų ministro lygiu“, – teigė jis.

Sankt Peterburge šiuo metu vyksta tarptautinis ekonomikos forumas.

Ukrainos taikos viršūnių susitikimas vyks birželio 15–16 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha cha cha - koks tu juokingas Gaidys

Cha cha cha - koks tu juokingas Gaidys  portretas
))

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Gavęs rašistinės Kremliaus klikos instrukcijas kaip sabotuoti Ukrainos taikos susitikimą, ........... "Sankt Peterburge viešintis Vengrijos užsienio reikalų ministras Peteris Szijjarto (Pėteris Sijartas) ketvirtadienį patvirtino, kad dalyvaus šį mėnesį Šveicarijoje vyksiančiame pasauliniame Ukrainos taikos aukščiausiojo lygio susitikime."
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių